Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kirmizi karti haketti Diagne o macta. Ama cogu 50-50 olaylarini bjk lehine verdi dedigin gibiBu şaibeli şikeci yönetecekse isimiz zor. Karga macinda yapti yapacagini ,gollük pozisyonumuzu kesti ,kirmiziyi verdi,macin icine etti. Bravo yönetim cikip konusmayin anca izleyin
Falcao oynarsa sasirmam. Terim Oyunculari taniyor felan bahane diyip sahaya sürerEvet beyler feg yarın idman sahasına inse bile topsuz çalışacaktır max, o yüzden derbide yok
Gedson bugün negatif çıkıp yarın idmana çıksa bile tek idmanla 11 asla oynatmaz hoca
O yüzden ikisini ekleyebiliriz. Geriye ;
Muslera
Xx1xx... Donk... Marcao... Saracchi
Belhanda... Taylan... Xx2xx
Xx3xx.. Mohamed.. Onyekuru
Şuan için 3 kişi hariç kadro belli
Sağ bek : Linnes mi Yedlin mi
Orta saha : Etebo mu Arda mı Kılınç mı
Sağ kanat : Oğulcan mı Babel mi Kılınç mı Kerem mi
Hoca seçimi yapacak artık
Cüneyt Çakır hıyarı yönetecekse zırt pırt düdük çalar her pozisyona yine seyir zevki 0 olur
galatasaray'ın sene sonu sözleşmesi biten topçularla şimdiden anlaştığını söylediler spor programında.
ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
Pozotifgalatasaray'ın sene sonu sözleşmesi biten topçularla şimdiden anlaştığını söylediler spor programında.
ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
ben özellikle saraccinin yerine seneye danny rose ile anlaşılacağını düşünüyorum.Mert Hakan felaketinden sonra doğrudur. Aytaç-Salih her kimse sadece sözle geçiştirmezler şu saatten sonra.
o değil de bu Onyekuru 6 aydır ne yaptıysa kimle çalıştıysa basın parayı teknik ekibe alın.
Oğlan bi farklı oynuyor.
takımı komple nijeryaya halı saha maçlarına yollamak lazımo değil de bu Onyekuru 6 aydır ne yaptıysa kimle çalıştıysa basın parayı teknik ekibe alın.
Oğlan bi farklı oynuyor.
Mert Hakan felaketinden sonra doğrudur. Aytaç-Salih her kimse sadece sözle geçiştirmezler şu saatten sonra.