50 tane adam alip takimi tek bir adam uzerine kurmak bu mallik anca bu eziklere yakisir oynmasini isterim odemi igneyle indirirlerse o bolgeye gelecek ilk darbede cok buyuk bir yaralanma olabilir darbeyi gectim herhangi bir esneme atilan kuvvetli bir depar veya uzun bir sut pas adami sezondan edebilir

Ama onlar bu macin derdinde umarim oynar sezonu kacirir okadar derbi gordum igneyle oynayan dolu topcu gorduk bi tanesinin faydasinida gormedim

Gustavonun ve pelkasın olmadığı orta sahayı normal şartlarda ezip geçip maçı da kazanmamız icap eder fakat rakip o kadar ballı ve hakemlerce korunan bi takım ki temkinli olmadan duramıyoruz karbonat erol alanya maçı gibi geriye çekecek takımı gustavo yokken ve beraberlik de yarıyorken böyle davranması doğal kapanan takımları çözmede sorun yaşıyoruz başağa karşı bile 45te donkun istisna olan olağanüstü ortasıyla gol bulup maçı çözdük rakibin fikir sahibi olmadığı yedlin ve mohamed oynamalı önlem almada zorlanırlar gol bulmamız kolaylaşır ilk golü bulursak bi mucize olmazsa maçı kazanırız gustavoyu oynatmak için herşeyi yapacaklar son dakikaya kadar ama oynatmaları daha kötü olur bi sakatlık daha sezonu kapattırır 33 yaşındaki adama ki öyle bi durum daha bi işimize gelir gustavosuz ilk 3e giremezler mesut irfan falan da hikaye olur sabırlı kontrollü oynamalı bizi biçmek için fırsat kollayacak hakeme ve tahrik edip strese sokacak kart göstertecek fbli topçulara dikkat etmemiz gerekli

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Resim

Sosa bu sene 6 macta 45 dakikadan fazla forma giyebildi sadece. En son 6 Aralik'ta Denizli'ye karsi 82 dakika oynamis. 2 aydir dogru dürüst mac oynamisligi yok. Gustavo yoksa orta sahada Novak oynayabilir. Gustavo ise Fener kadrosunun %40'i diyebiliriz. Gustavosuz Ozan serbest oynayamaz. Gecen sene burada kazandigimizda Gustavo yine yoktu.

Fenerbahçe'nin kadrosuna ilk yarıda oynadığımız maça şöyle bir bakıyorum da kim oynamasın kimi çıkartmak istersen deseler şüphesiz Gustavo derdim

Arda 11 olacaktır
Benim aklımda tek soru işareti sağda kim oynayacak
Oğulcan mı Emre mi Kerem mi

Sosa bu sene 6 macta 45 dakikadan fazla forma giyebildi sadece. En son 6 Aralik'ta Denizli'ye karsi 82 dakika oynamis. 2 aydir dogru dürüst mac oynamisligi yok. Gustavo yoksa orta sahada Novak oynayabilir. Gustavo ise Fener kadrosunun %40'i diyebiliriz. Gustavosuz Ozan serbest oynayamaz. Gecen sene burada kazandigimizda Gustavo yine yoktu.
Bence o korkak erol caneri kesebilir savunmasi iyi diye novak oynarsa sasirmam

Eger Gustavo sahada olmazsa bizim bu maca kesinlikle hizli baslamamiz lazim. Bunlar seyircisiz mac olacagi icin epey emniyetli oynarlar gibime geliyor. Öne gecersek bunlar bir sekilde yaldir yuldur kanatlardan hizli oyunculariyla gelmeye calisacaktir. Marcao ve Donk'un kesecegi toplarla hizli bir sekilde Onyekuru'ya ters kanattan önüne top atabilirsek gerisi bireysel beceriye kalmis bir sey...

Gustavosuz bir hiçler zaten,eğer oynamaz ise rüzgar bizden esebilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Muslera
Yedlin Donk Marcao Saracchi
Taylan
Oğulcan Arda Kılınç Onye
Mostafa

Bu kadroyla çıkarız gibi ama yedek kulübemiz kesinlikle iyi durumda şu anda
Kerem Gedson Belhanda hamleleri gelir diye düşünüyorum duruma göre

hoca eğer kapanmak isterse Luyiyi de sürücektir oyuna

Gustavo'suz orta sahada karantinadan cikmis Gedson 30 dakika oynasa epey alan bulur. O oyuncuyu 3-4 yil önce Kadiköy'de tutamamislardi. Kendini epey gelistirmistir bu zaman diliminde. Aylarca oynamayan Onyekuru Fransa'daki antrenmanla bile kendini gelistirmis.

Gustavo'nun varlığı sadece orta saha için değil defans oyuncuları için de ekstra bir durum bence Fenerbahçe defansının keli Gustavo'nun olmadığı bu 3 maçta görülecek

Mesela Hatay maçında oyundan çıkınca bile neyin ne olduğu görüldü Altay çok ektra ekstra kurtarışlar yaptı Fenerbahçe inanılmaz şanslı goller attı yoksa Hatay'ın 3 puanı alması işten bile değildi

Gustavo çıktıktan sonra orta saha hakimiyetini bıraktılar, kalelerinin önünü koruyamadılar, geriden top çıkarmakta zorlandılar hemen hemen hiçbir işi tam yapamadı Fenerbahçe o maçta

Zaten hiçbir zaman hücum takımı olmadı Fenerbahçe oynadığı oyunda tamamen Gustavo'nun Altay'ın yüzü suyu hürmetine ayakta kaldılar

Altay & Szalai & Nazım ve Serdar gibi adamların ne yaptığına bakar bu maç tamamen Fenerbahçe adına tutup da Mert Hakan'la Thiam'la Samatta'yla öyle inanılmaz bir hücum planı üstüne durduğunu sanmıyorum Erol Bulut'un bildiği oyun aklı değil bu

Belo kesin oynar beyler hiç belosuz kadrolar yazmayın. Forvet, sağ açık ve sol iç belirsiz. Sağda Soso yetişemiyor Oğulcan favori plase Kılınç. Sol içte Kılınç favori yok eğer sağda oynarsa merkezde Ömer Bayram sürprizi gelebilir. Forvet bence Muhammed başlar ama tecrübe falan Babel de olabilir. Arda hamle oyuncusu olarak girer.

Gustavo'nun varlığı sadece orta saha için değil defans oyuncuları için de ekstra bir durum bence Fenerbahçe defansının keli Gustavo'nun olmadığı bu 3 maçta görülecek

Mesela Hatay maçında oyundan çıkınca bile neyin ne olduğu görüldü Altay çok ektra ekstra kurtarışlar yaptı Fenerbahçe inanılmaz şanslı goller attı yoksa Hatay'ın 3 puanı alması işten bile değildi

Gustavo çıktıktan sonra orta saha hakimiyetini bıraktılar, kalelerinin önünü koruyamadılar, geriden top çıkarmakta zorlandılar hemen hemen hiçbir işi tam yapamadı Fenerbahçe o maçta

Zaten hiçbir zaman hücum takımı olmadı Fenerbahçe oynadığı oyunda tamamen Gustavo'nun Altay'ın yüzü suyu hürmetine ayakta kaldılar

Altay & Szalai & Nazım ve Serdar gibi adamların ne yaptığına bakar bu maç tamamen Fenerbahçe adına tutup da Mert Hakan'la Thiam'la Samatta'yla öyle inanılmaz bir hücum planı üstüne durduğunu sanmıyorum Erol Bulut'un bildiği oyun aklı değil bu
Hatayspor macinda rakip kaleye gidemediler yahu. Ilk yari yine neyse bir seyler denediler ama attiklari gol %100 bal. Adamin kafasina carpip gol oldu. Ikinci gol ise yine yarim orta ve kendi kalesine atan Hatay stoperi. Her sene böyle 1 mac kazanirsin ama fazlasi olmaz. Okadar da degil artik. Hic sanmiyorum. 10 kisi Besiktas bu sahada kazandi ve rakipte Gustavo oynuyordu.

Geri
Üst Alt