Biz de yalan haber çıkartalim
-Muslera ayaginda zorlama hissetti antremani yarim birakti
-Fatih terim falcaoyu 11 düşünüyor
-Terim orta sahada donk stoperde luyindama ve marcao ile cikacak
Uretelim beyler ali naci yazsin
Fatih terim zaten falcao'yu ilk 11 oynatacak. Yorulmuş takıma karşı 2. Devre mohamed girer. Yedlin ilk 11 gedson 2. Yarı 60-65 arası alır oyuna

SM-A315F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Muhtemelen

Ozan-Sosa-Mhy üçlüsüyle oynayacaklar mecburlar ve bu orta sahanın içinden geçmemiz gerekiyor

Takıma 10 tane orta saha doldurupta 1 tane gustavoyu yedekleyecek defansif orta saha almamalı ilginç mi desem ahmaklık mı desem bilemedim :asd:

Freni patlamış kamyon gibi bilinçsizce transfer yapmaları oldukça sevindirici , aynı özellikte 10 tane orta saha almışlar ezikler

ve bunun acısını daha çok çekecekler..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Renktaş iyi güzel hoşta kendimize de bakmak lazım;
bizde ilk 11 için defansif orta saha bile yok bırak yedeği :)

Orta sahaya 96586575 tane adam aldılar hala yok diye ağlıyorlar ya inanılmaz

Arkadaslar, Kadiköy deplasmanina cikiyoruz. Sag kanatta gözünüzü seveyim ya, Ogulcan olur mu? Besiktas derbisinde Ogulcan'i gördük. Ogulcan olmaz. Emre Kilinc daha bir olmaz. Babel desen o da kanat oynayacak halde degil. Adam kovalayamaz. Hoca sag bekte Yedlin'i oynatirsa bu macta sadece sag kanat ve sol ic sorun olacak. Kerem Aktürkoglu'nu oynatsa sag kanattan da epey tehlike yaratiriz. Gaziantep macinda Kerem'in 3-4 pozisyonda neler yaptigini gördük. Tek sorunu fizik-kondisyon ve savunmada nerede duracagini pek bilmemesi. Ulan Feghouli, tam zamaninda sakatlandin iyi mi... Sag kanat ve sol icte oynayacak oyuncular kesinlikle tatmin etmeyecek ve oyunumuzu bozacak bence. En azindan Yedlin'i oynatir diye umuyorum. Linnes gercekten cok kötü. Defans yapmasini bilmiyor. Ofansta etki 0

Renktaş iyi güzel hoşta kendimize de bakmak lazım;
bizde ilk 11 için defansif orta saha bile yok bırak yedeği :)

Biz zaten ölmüşüz o konuda ama o kadar para harcayacak bir imkan sunulsaydı ben eminim doğru bir kadro planlaması yapardık

Pelkas’tan iyi hoş verim alabildikleri bir ortamda Mesut a Yıllık 10 milyon Euro verip üzerine de irfana 10 milyon Euro bonservis çekmezdik heralde :asd:

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hatayspor macinda rakip kaleye gidemediler yahu. Ilk yari yine neyse bir seyler denediler ama attiklari gol %100 bal. Adamin kafasina carpip gol oldu. Ikinci gol ise yine yarim orta ve kendi kalesine atan Hatay stoperi. Her sene böyle 1 mac kazanirsin ama fazlasi olmaz. Okadar da degil artik. Hic sanmiyorum. 10 kisi Besiktas bu sahada kazandi ve rakipte Gustavo oynuyordu.
Erol Bulut bu güne kadar öyle çok üstün bir hücum planıyla öyle inanılmaz bir taktikle maç kazandığını hatırlamıyorum ki Fenerbahçe'nin iddialıyım bu Fenerbahçe şampiyon olamaz ligin ilk haftasında da bunu söylüyordum şimdi de aynısını söylüyorum yapılan onca transfere rağmen olmaz

Dediğin gibi ligin kalanını Hatay maçı gibi her geleni Altay'ın çıkardığı rakip kaleye gidemeden gol atarak geçiremezler

Arkadaslar, Kadiköy deplasmanina cikiyoruz. Sag kanatta gözünüzü seveyim ya, Ogulcan olur mu? Besiktas derbisinde Ogulcan'i gördük. Ogulcan olmaz. Emre Kilinc daha bir olmaz. Babel desen o da kanat oynayacak halde degil. Adam kovalayamaz. Hoca sag bekte Yedlin'i oynatirsa bu macta sadece sag kanat ve sol ic sorun olacak. Kerem Aktürkoglu'nu oynatsa sag kanattan da epey tehlike yaratiriz. Gaziantep macinda Kerem'in 3-4 pozisyonda neler yaptigini gördük. Tek sorunu fizik-kondisyon ve savunmada nerede duracagini pek bilmemesi. Ulan Feghouli, tam zamaninda sakatlandin iyi mi... Sag kanat ve sol icte oynayacak oyuncular kesinlikle tatmin etmeyecek ve oyunumuzu bozacak bence. En azindan Yedlin'i oynatir diye umuyorum. Linnes gercekten cok kötü. Defans yapmasini bilmiyor. Ofansta etki 0
gedson 1 hafta erken getirebilseydik, sol iç gedson - sol kanat onye ile şikeciler solda adım bile atamazdı. muhtemelen onyeyi 2 kişi ile tutacaklar, bu sefer gedson demarke kalacaktı ve basıp gidecektik. sağ kanatta ise bizde pek atak opsiyonu beklemiyorum, hatta yedlin - oğulcan yapıp o kanadı komple kitleyebiliriz.

Ama tabii bu kadar yazıyoruz düşünüyoruz da Fenerbahçe'nin en iyi oyuncusu hakemi plana katmadan söylüyorum bu dediklerimi. Gustavo'nun Pelkas'ın yokluğunu eminim ki hakem tamamlar bir şekilde

Erol Bulut bu güne kadar öyle çok üstün bir hücum planıyla öyle inanılmaz bir taktikle maç kazandığını hatırlamıyorum ki Fenerbahçe'nin iddialıyım bu Fenerbahçe şampiyon olamaz ligin ilk haftasında da bunu söylüyordum şimdi de aynısını söylüyorum yapılan onca transfere rağmen olmaz

Dediğin gibi ligin kalanını Hatay maçı gibi her geleni Altay'ın çıkardığı rakip kaleye gidemeden gol atarak geçiremezler
Fatih hoca bu maca cikaracagi kadro ile ciddi bir sinyal verecek. Eger yine son maclarda oldugu gibi ilk 45 dakikayi bos gecersek, hatta üstüne gol yiyerek geride kapatirsak bu mac zor biter. Fener'de hücum zenginligi olarak epey bal ve duran top golü var. Her mac birinden biri cikip gol atiyor ama vay be, bu adam kesin gol atar, buna dikkat etmek lazim diyemiyorsun. Benzer tipte oyunculari doldurdular kadroya. Hücumdaki en tehlikeli oyuncusu Pelkas, o da forma giyemeyecek. Ilk 11'de Valencia ve Thiam kesin olur. Samatta veya Samuel'i tercih edecektir son olarak. Bu maci alirsa Fatih hoca alir, kaybettirirse Fatih hoca kaybettirir.

Fenerde gustavo'nın olmaması bizim için avantaj mı kim oynar gustavo'nın yerine ozan tufan var zaten on liberoda

Kim ne derse desin ne gustavo ne ozan ne mesut bu adamların en tehlikeli ismi thiam bence.

Müthiş form tuttu ve sürekli ceza sahası koşusu yaptığı için her an tehlike yaratabiliyor.

O yüzden bizim sağ kanatta kimin oynayacağı çok önemli.

Babeli koysak hayatta defansa yardım etmez. Kılınçı veya Keremi koysak thiam karşısında ezilme ihtimali var, Feg sakat çok büyük ihtimal kadroda olmayacak. Geriye tek seçenek kalıyor sanki. Fizik olarakta başedebilecek bi Oğulcan.

Her ne kadar çok tutmasamda kendisini sanırım onla başlamak daha iyi gibi

Muslera
Yedlin Donk Marcao Saracchi
Taylan
Oğulcan Belhanda Arda/E.Kilic Onyekuru
Mohamed

Geri
Üst Alt