Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.055
- 39.374
- 3.993
bu macta kadroyu erolmu kurar sanıyorsunuz sormazlar bile kim oynasın diye adım gibi eminim.Bence o korkak erol caneri kesebilir savunmasi iyi diye novak oynarsa sasirmam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu macta kadroyu erolmu kurar sanıyorsunuz sormazlar bile kim oynasın diye adım gibi eminim.Bence o korkak erol caneri kesebilir savunmasi iyi diye novak oynarsa sasirmam
Valla eğer ödem olayı doğruysa; geçen sene sporda ters hareketten dolayı kolum ödem yaptı, fizik tedavi, mezoterapi iğne ne yaptırdıysam tam geçmedi ilk ay kolumu kaldıramadım. Eğer ödem olayı doğru ise çok zorlanır daha da ciddi sakatlanabilir.Gustavoyu iğne vurdu fedakarlık yaptı ayağına hypelayıp ilk 11 çıkarırlar. Sakat olduğuna inanmıyorum(maça çıkamayacak kadar))
80 TL civarı sanırımEskiden 50-60 TL'ye alınıyordu ama şimdi tek maç almak bile fahiş fiyatlar diye biliyorum. bilen arkadaşlar varsa bilgilendirsin lütfen
Sol iç - Ömer süprizi olabilir ya da Arda oynarsol iç-sag kanat ve sag bek 3 tane soru isareti var.mohammedin 11 oynayacagini varsayiyorum
Sağ kanatta ki yeni aldiklari fena değil gibi.şikecilerin tek oyun planı ortalar bu macta fiziken bitik gökhanıda oynatacaklar ön direk ortaları icin
buna dikkat etmek lazım herif 20 yıldır aynı seyı yapıyor
Çünkü öyle bir ihtimal yokturNeden kimse Falcao ve Mohammed ikilisiyle başlar ihtimalini yazmıyor

Etebo oynamasa iyi olurTaylan-Etebo-Belhanda orta sahasi ile cikarsak sasirmam
Sen Emenike haberini yazan değil miydin yavNeden kimse Falcao ve Mohammed ikilisiyle başlar ihtimalini yazmıyor