Gustavoyu iğne vurdu fedakarlık yaptı ayağına hypelayıp ilk 11 çıkarırlar. Sakat olduğuna inanmıyorum(maça çıkamayacak kadar))
Valla eğer ödem olayı doğruysa; geçen sene sporda ters hareketten dolayı kolum ödem yaptı, fizik tedavi, mezoterapi iğne ne yaptırdıysam tam geçmedi ilk ay kolumu kaldıramadım. Eğer ödem olayı doğru ise çok zorlanır daha da ciddi sakatlanabilir.

Planları önde presle başlamak olacaktır o yüzden ileride Mohamed oynamalı çünkü top indirme işini gayet iyi yapabildiğini gördük ve nu yüzden Fener oyuncuları önde basmak için pozisyon aldıklarında Mohamed'e uzun oynayarak onun Onyekuru yada sağ kanata indirip arka tarafını az kişi yakalayabiliriz yada Onyekuru'yu kaçırabiliriz. O yüzden Babel'den ziyade Mohamed ile uzun top ve pres kırma işlerini daha iyi yaparız.

Geçen hafta cüneyt ve halil umut görev almamış. Var'da olup olmadıklarını bilmiyorum.

Eğer sakat sakat oynatacaklarsa kendileri bilir, bir yanlış tekme bir diz çarpışması ile sezonu kapatır.

Onyekuru için sert oynayın diyen şeytan ne diyor bu konuya.

Kimsenin sakatlık yaşamasını istemem ama bazen de anladıkları dilden anlatacan :)

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Son düzenleme:
sol iç-sag kanat ve sag bek 3 tane soru isareti var.mohammedin 11 oynayacagini varsayiyorum

Geri
Üst Alt