Kubat Tokmakçı
10 Numara!
- 20 Haziran 2017
- 10.491
- 19.523
- 1.363
şu kadın milletinin midesizliği..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şu kadın milletinin midesizliği..
Pelkas ve İrfan derken?Etebo gustavo ya 3/4 tekme sallasin yeter. Pelkas/ Irfani Taylana birakin. Hele irfani
gustavo
Renktaş yapma etme aç izle şu maçı lütfenBenim yüzümden kazanamayacağız yine herhalde.Derbilerde dayanamadığım için telefonu falan kapatıp film izliyorum sürekli ve şuana kadar bu totemi yaptığım 8 maçı da kazanamadık malesef.Mecbur cumartesi yine yapacağım , belki ilk olur.Bu arada bu totemi geçen sene bozdum ve kadıköyde kazandık o da ilginç bi detay
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
oynasın mıoynayacak mi
Herhangi bir rahatsızlığın yoksa yarım Dideral yut izle maçıBenim yüzümden kazanamayacağız yine herhalde.Derbilerde dayanamadığım için telefonu falan kapatıp film izliyorum sürekli ve şuana kadar bu totemi yaptığım 8 maçı da kazanamadık malesef.Mecbur cumartesi yine yapacağım , belki ilk olur.Bu arada bu totemi geçen sene bozdum ve kadıköyde kazandık o da ilginç bi detay
Üstad hobit ve yüzüklerin efendisi tüm serilerini izlersen yarın maç saatine kadar yetiştirir bence.neredeyse her bir bölümü 2,5 saat sürüyordu yanılmıyorsam
5 numara
ilk getiren A.Polattı yanlış hatırlamıyorsam altyapıya ama avrupa dönüşünü hatırlamıyorum.bu adamı kim almamıştı bizde, polat mıydı
o da polattı herhold yaw.ilk getiren A.Polattı yanlış hatırlamıyorsam altyapıya ama avrupa dönüşünü hatırlamıyorum.
Polattan sonra kimdi lan?o da polattı herhold yaw.
çok büyük hataydı yapılan. Emre çok lazım adamdı
ilk getiren A.Polattı yanlış hatırlamıyorsam altyapıya ama avrupa dönüşünü hatırlamıyorum.