Lemos saatli bomba bana göre. Üzerine oynamak lazım. Emre penaltı yaptırır buna...

Sakatlık olmasında gerisi çok mühim olmayan maç. Maçın akışına göre ekstra yuklenecekler futbolcular.

GSCimbom Mobile App

Umarım öne geçince skoru korumaya çalışmayız. Yalnız tam onyekuruluk maç yine, moruk gökhana emekliliğini açıklatırdı maç sonu

Erken bir gol bulursak farka gidebiliriz ama gol yersek çevirmekte zorlanirız anadolu takımı gibi çeker otobüsü karbonat erol o yüzden ilk golü atmak çok önemli

Cüneyt Çakır ve Ali Palabıyık'a UEFA avrupa maçlarında görev vermiş. Büyük ihtimal maça Fırat Aydınus please Mete Kalkavan atanır.

Bi eksiklik hissediyorum bizim takımda iyi top oynamamıza rağmen. Melodan sonra hissettiğim orta saha boşluğu 5 yıldır dolmadı bi türlü. Taylan tek başına olacak bu maçta bilmiyorum. Emre ve belhanda çılgın atmalılar.

Skor olarak hak ettiğimizi alamamış olsak da oyun olarak ezim ezim ezdiğimiz ve 3-1 kazandığımız maç (Elmander, Eboue’li maç) gibi bir maç bekliyorum.

Skor olarak hak ettiğimizi alamamış olsak da oyun olarak ezim ezim ezdiğimiz ve 3-1 kazandığımız maç (Elmander, Eboue’li maç) gibi bir maç bekliyorum.

kg yok cıkar bu mactan yav, fener bize nasıl gol atacak daha dogrusu kimle atacak. Oynadıkları bir oyun geçen seneki ersun takımından daha kotu ve daha dagınıklar

kg yok cıkar bu mactan yav, fener bize nasıl gol atacak daha dogrusu kimle atacak. Oynadıkları bir oyun geçen seneki ersun takımından daha kotu ve daha dagınıklar

Fenerin bize şu şekilde attığı goller var:

Fenerli şut çeker taca gidecek top bizim adamın kıçınına başına çarpıp poyrazın da etkisiyle bizim kaleye yönelir; bu sırada bizim kalecinin ayağı kayar tüm bu olumsuzluklara rağmen direğe çarpıp oyun alanına dönmesi gereken top o sırada meydana gelen depremin etkisiyle kaleye yönelir.

Şaka bir yana esasında oyun ve skor olarak benzer maç bekliyorum dediysem de direkt iddaa mantığıyla 3-1 demedim şu anda. 3-1 olmaz 2-0 olur, 3-0 olur ama oyun olarak ezeceğimiz bir maç bekliyorum. Kazanırız da.

Geri
Üst Alt