Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
⚽ SL 20/21 H:3 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 27 Eylül
Erken bir gol bulursak farka gidebiliriz ama gol yersek çevirmekte zorlanirız anadolu takımı gibi çeker otobüsü karbonat erol o yüzden ilk golü atmak çok önemli
Bi eksiklik hissediyorum bizim takımda iyi top oynamamıza rağmen. Melodan sonra hissettiğim orta saha boşluğu 5 yıldır dolmadı bi türlü. Taylan tek başına olacak bu maçta bilmiyorum. Emre ve belhanda çılgın atmalılar.
kg yok cıkar bu mactan yav, fener bize nasıl gol atacak daha dogrusu kimle atacak. Oynadıkları bir oyun geçen seneki ersun takımından daha kotu ve daha dagınıklar
kg yok cıkar bu mactan yav, fener bize nasıl gol atacak daha dogrusu kimle atacak. Oynadıkları bir oyun geçen seneki ersun takımından daha kotu ve daha dagınıklar
Fenerli şut çeker taca gidecek top bizim adamın kıçınına başına çarpıp poyrazın da etkisiyle bizim kaleye yönelir; bu sırada bizim kalecinin ayağı kayar tüm bu olumsuzluklara rağmen direğe çarpıp oyun alanına dönmesi gereken top o sırada meydana gelen depremin etkisiyle kaleye yönelir.
Şaka bir yana esasında oyun ve skor olarak benzer maç bekliyorum dediysem de direkt iddaa mantığıyla 3-1 demedim şu anda. 3-1 olmaz 2-0 olur, 3-0 olur ama oyun olarak ezeceğimiz bir maç bekliyorum. Kazanırız da.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.