Sorun değil milli aradan sonra Saracchi de iyi bir şekilde dönecektir. O zamana kadar Linnes ve Emre Taşdemir idare eder. Daha büyük sakatlıklar, covid pozitif sonuç falan göstermesin Allah oyuncularımıza.
Emre T. dün baya iyi oynadı beklediğim den... Bayar dır oynamıyordu...

GSC Transfer İstihbarat Şefi

Emre T. dün baya iyi oynadı beklediğim den... Bayar dır oynamıyordu...

Emre'yi ben de beğendim baya iyi götürüyor topu soldan son çizgiye kadar ortalarını ve son gollük paslarını falan düzgün atabilse Saracchi'ye yakın performans gösterebilir. Defansını da daha fazla geliştirmesi lazım.

1-1 berabere kalacağımızı düşünüyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Emre'yi ben de beğendim baya iyi götürüyor topu soldan son çizgiye kadar ortalarını ve son gollük paslarını falan düzgün atabilse Saracchi'ye yakın performans gösterebilir. Defansını da daha fazla geliştirmesi lazım.
Linnes'e göre daha iyi ofansif katkı veriyor, ama Hoca Linnes'i oynatır hem daha dengeli hem daha fit.

Ayrıca Emre adaleyi tuttu sprint sonrası...

Ilk yarinin sonlarina dogru marcao bir penalti yaptirir ve geriye düseriz
Ikinci yari ya belhanda ya da arda atilir

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Büyük konuşmayım... Ama takımlar arasında fark var net.

Bizim Orta Saha ezmesi gerekir feneri...

Formda Marcao, Omar Belhanda, Taylan, Emre ve Falcao ile galibiyet bizim olacak.
Screenshot_20200925_092108.webp

Bence Terim Arda yi oynatır
Hem kalite katar hem Kaptanlığı yapar sahada ... Hemde hakeme ve kuşlara başkı :D

Omar iyikin çok fit bir bek

Arda gs formasi altinda fb maclarini psikolojik olarak kaldiramiyordu
Daha maca baslamadan maci kafasinda bitiriyordu

Iyi oynadigi bir tane fb maci vardir o da rijkaard dönemindeki hazirlik maciydi
Ki onu da 10 kisi fbye karsi kaybetmistik

Umarim degismistir
Barca görmüs bir adam da bir zahmet böyle maclarda artik gaza gelmesin

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Büyük konuşmayım... Ama takımlar arasında fark var net.

Bizim Orta Saha ezmesi gerekir feneri...

Formda Marcao, Omar Belhanda, Taylan, Emre ve Falcao ile galibiyet bizim olacak.Ekli dosyayı görüntüle 96059

Zaten nihati bu kadro kalite farki rahatsiz ettiginden maca ali palabiyik denen kadrolu fb tetikcisini atadi ya macı dengelemek icin !

Fenerbahce Rangers ve Kasımpasa yı da Allahın ıznıyle gecersek muthıs bır ıvme yakalarız umarım gelecek Aleıx Garcıa yıda alırız

Oyun anlamiyla tamamen ezecegimiz bir oyun bekliyorum. Soyle cok net ve cok rahat en az 4 gol kaciracagimizi bekliyorum... Mac skoru 1-0 gibi stressli bir son 15 dakika izleriz...

Tek endisem kalecimiz heycan yapmasi... bir yandan taraftarin olmamasi bu yonden biraz olsun baskiyi azaltir... bazen heycan hamleleri goruyorum kalecimizde... elle cikacak pozisyona ayakla hamle yapmasi gibi...

Rangers maci ise... hic endisem yok yeterki tam kadro cikabilelim.

macı berabere bitmesi esas amacları palabıyık bizi durdurmak icin herseyı deneyecektir.

Maçı istanbulda cafeler maç verebiliyor mu derbi dışında dışarıda maç izlemiyorum

Kesin galibiyet gözüyle baktığımız maçları kazanabildiğimizi pek hatırlamıyorum.

Kesin galibiyet gözüyle baktığımız maçları kazanabildiğimizi pek hatırlamıyorum.
Kesin galibiyet diye birsey yok zaten umarim topcular bizim gibi rehavete kapilmamistir.. Cikip full konsantre sabirla oynamamiz lazim. Kadiköyde bunlari nasil silktiysek aynini yapmamiz lazim

Geri
Üst Alt