GSCimbom
SL 20/21 H:34 | Galatasaray 1-1 Karagümrük | MS | 10 Nisan
Murat Saylak

SL 20/21 H:34 | Galatasaray 1-1 Karagümrük | MS | 10 Nisan Sayfa 138

Murat Saylak ·

Cevap
2,9K
Okunma
114,4K
Sayfa
138/146
BGalatasaray11Karagümrük10 Nisan
Yönetim hala hakem atamalarina ses cikarmasin, iste böyle dograr seni hakemler, lense kirmizi yok donka var, top vucuttan ele seker bizim macta bu pozisyona faul cikar febe macinda samattaya penalti cikmaz

04B546E7-78BF-473D-B962-43CC8556931D.webp
61988DF5-E8DC-4F40-AA58-C6D943B7DCCD.webp

İlle de suçlu arıyorsanız yedlin e kırmızı vermeyen adama bakın..

Penaltıyı iptal ettirenler kırmızı vermesi için uyarmadılar bile..

Hakem falan tamam adaletli yönetseydi bu maçı alırdık ama takım iyi futbol oynamıyor iyi futbol oynamıyoruz hakemin bu serefsizligine rağmen en az 3 farklı yenmeliydik bugün

Takım rezalet. Açık ve net söylüyorum oynadığı oyun bırak şampiyonluğu, ancak kümede kalmayı hak ediyor. Ama, aması var.
Takım kötü diye hakem rezaletleri haklı olmuyor. Bugün bize verildiği gibi VAR, yedlin'in pozisyonunda niye çağırmadı? Net kırmızı kart verilmedi daha ilk yarıda. Maçı öyle ya da böyle kazanacaktık hakem katliamı olmasa.

Neden üzülüyorsun ki
Bu duruma gelmemizde onun da payı çok
Son 5 maçta 1 kurtarışı var sadece 1
Geleni geçeni yedi
Bugün yediği gol onun eseri
Şu ezbere adam savunmayı bırakın ya

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ya maçı radyodan izliyorsun ya da art niyetli son.

Ezbere adam savunmayı diyip ezbere yorum yapıyorsun.
Su maçta gol dahil 4 tane net pozisyonu çıkarttı adam.

puan tablosuna baktigin zaman karagümrügün somut bi hedefi bile yok. adamlarda biglia ve borini gibi 2 adam yok. yedekleri eksik. buna ragmen ders verdiler. taktik yok kalite yok. kenarda hoca yok. yok oglu yok.
Abi ne oynadigimizi biri Allah rızası için açıklasın.Desin ki şu taktikle ciktik olmadi tutmadı.Yok abi yok taktik filan yok.Emre akbaba bı hafta kadroya giremez ertesi hafta 11 de Etebo Gedson her maç kötü oynar 11 de la ben bunlari goruyorumda baştaki nasıl görmüyor.

Bişeye dikkatinizi çekmek istiyorum beyler. Hakem kritik kararların dışında ince ince değil bayağı kalın doğrama çekerken, oyuncularımızdan hiç reaksiyon olmaması çok garip değil mi? Hakemin başına üşüşmeler vs hiçbiri yok. Adam elle oynuyor sadece babel itiraz ediyor. Olur olmaz sarı veriyor bize, adamlara vermiyor. Hiç reaksiyon yok. Hakem üzerinde baskı olmadan maç yönetti. Tribünde karagümrüklüler daha fazlaydı.Hakem kararlarına onlar daha fazla tepki verdiler.

Takıma söyleyecek hiçbi lafım yok. Lanet olsun böyle sezona. Şampiyon olabilecek bi kadro yine havlu attı.

Abi ne oynadigimizi biri Allah rızası için açıklasın.Desin ki şu taktikle ciktik olmadi tutmadı.Yok abi yok taktik filan yok.Emre akbaba bı hafta kadroya giremez ertesi hafta 11 de Etebo Gedson her maç kötü oynar 11 de la ben bunlari goruyorumda baştaki nasıl görmüyor.
yine kadro bulmak icin 1 hafta düsünür durur simdi es kaza kazansak maca baslayan kadroyla devam ederdi

Geri
Üst Alt