⚽ SL 20/21 H:38 | Galatasaray 1-0 Konyaspor | MS | 28 Nisan

Konyasporun bel kemikleri yok Skubic , Milosevic , Jevtovic ve Abdulkerim ve halen gol atamiyoruz kendi evimizde.
Antalyasporun yuzde 80i yoktu ve ustune 10 kisi kaldirlar 1-0 yendik.

Bana lutfen hocayi filan savunmayin artik , bu rakiplerimizin hangisinin kadrosu bizden iyi.
Hocanin elinde oyuncumu var filan demeyi birakin artik.

Ömer, etobo, akbaba, şener vs.... ile rahat kazandığımız akıcı oynadığımız bir tek maç hatırlamıyorum. Buna rağmen hoca ısrar ediyorsa bunun tek açıklaması var.. hoca futbolcularla kavgalı olmalı, oynatmayarak ıslah etme amacı taşıyor olmalı... hoca amatör ruhlu biri olduğu için bana bu daha mantıklı geliyor... Aksi halde teknik açıklaması yok haftalardır yaptıklarının

Bu maç,uyku sıkıntısı çekenler için bulunmaz fırsat, devamlı seyretsin,ilk on dakikada uykusu gelmeye de gitsinbir doktora görünsün

Arda gecen macta iyiydi solda girdikten sonra denenmeli bence

Kılınç neden sezon başından beri verimli olduğu ortada değil de bu sezon sadece 1-2 defa oynadıpı ve verimli olamadığı kanatta?

Hadi mantıklı bir açıklama

Onyekuru'nun bonservisini alan şerefsizdir

Birçok kişi ısrarla tek tek oyuncuları eleştirme hatasına düşüyor

2,5 senedir kaç oyuncu harcandı agalar???

Maaş bir ölçü değil bana göre. Ama sahada kalite eksikliğini inkar etmek haksızlık olur. Tamam Terim in saçmalıkları aşikar ama bu takımın sağ sol kanatları Ömer - Şener olmamalı.
Kalite eksikliği hoca ve teknik ekipten başlayıp yönetime gidiyor.
Bu çöplerin hepsini vasat sever hoca aldırdı.
Bir zahmet ağlamasın

ciddi ciddi mostafayi cikardi lan

Moruga bak Mustafa'yı oyundan alıp babeli koymuş.Yuru git artık bu takımdan

Geri
Üst Alt