Konuşmak için erken ama FT bitti demeden bitmez bunu unutmayarak motive olalım.

Vay be şu maçı formalite olarak oynayacak konumdan nerelere geldik ipler tamamen elimizde bana göre, Beşiktaş puan kaybederse kazanman eğer kazanıyorsa da ne kadar farklı kazanıyorsa 3 fazlasını yapman gerek. 4-5 hafta önce son haftaya böyle bir şansla geleceğimizi hayal bile edemezdik Beşiktaş 8 puan önümüzdeydi ve Beşiktaş'ı 2 farklı yenmeyi hayal edemiyorduk. Bu yüzden şu oldu burdan 1 puan alamadık falan demeye gerek yok Beşiktaş'ta o puanları alamadı ki iş bu noktaya kadar geldi. Artık yapmamız gereken tek şey bu şansımızın hakkını vermek ve sonucu görmektir. Ayrıca Galatasaray hala baskı olarak avantajlı konumda çünkü yine önde olmanın stresini Beşiktaş yaşayacak.

Valla benim haftalardır izlediğim Galatasaray Malatya’ya 5-6 tane atamaz. Kabız gibi top oynuyoruz, Denizli maçında var olmasa berabere biterdi o maç. Allahtan vardaki hakem adam gibi hakem çıktı. Denizli düşmüş, defansı rezalet bir takım, atacaksan 6-7 golü bu takıma atacaktın artık geçmiş ola. Malatya maçını kazanalımda fark şöyle dursun. Bunlar beceremez fark falan atmayı. Dua edelim Göztepe adam gibi oynasın puan alsın bjk den. Yoksa kazanırlarsa şampiyonluk gider
Kafasi karisik Galatasaray vardi, artik yok

Reale 3 attik neyin korkusu bu cikicaz her turlu baskiyi yapicaz 5 atacaz. Basahsehire 10 dakikada 4 gol attik 2 si sayildi. Yeterki herkes hirsli oynasin top ayagimiza geldi

Denizli macinda futbol olarak kötüydük. Denizli de net firsatlar kacirdi 0-0ken mac. Bu mac daha zor olacak. Iyi konsantre olup bir düzine gol atmamiz lazim isi sansa birakmamak icin.

Bizdede stress var buna bağlamak lazım.5 hafta önce galibiyet serimizin başladığı maç olsaydı bugünki denizli tahminimce 5-6 atmıştık ama son iki haftaya girerken doğal olarak takım ciddi stress yaşıyordur

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İşimiz çok zor…

d6hb4n6o.jpg

Bayram Arife öğlene geldik. Resmi mesaim bitti.

Evet şimdi zaman nasıl zaman geçecek, cumartesiye kadar kendi proje ve işlerime kaptırayım zaman göz açıp kapayana kadar geçsin.

Artık cumartesi olunca zaten kafam hiçbir şey almaz. O günde tv, internet v.s. akşamı getiririz.

Umarım yine her şey istediğimiz gibi olur.

06.webp

Konunun basina "SAMPIYONLUK MACI" filan yazabilirmisiniz rica ediyorum iyice gaza gelelim

------------muslera------------
yedlin-donk-marcao-saracci--
--------------taylan-------------
----------kılınç-gedson---------
babel-----------------------onye
-------------mostafa------------

Şu 11 ile çıkmalıyız. Orta saha boşaldığında nasıl zorlandık görmüş olduk denizlide. Umarım panik yapmadan, 3-4 forvete geçmeden sakin olup güzel bir oyun planıyla ilk yarı 3 gol atabiliriz.
Bende aynı şekilde düşünüyorum Ömer bayram bile fark yarattı girince 2 gole katkı sagladi

Galatasaray İstanbul
5 tane atar
arkadaşlar

rahatınıza bakın

DERHALLLLLLLLLLLLL
KALE ARKASI
uA'ya açılmalıdır
heyya heyya heyya
ultrAslan ultrAslan

Geri
Üst Alt