İsin aslina hakkaniyetle bakarsak daha kisitli kadro ile cok kotu maddi durum ile bugunlere gelen besiktasta aboubakar krizi patlamasa veya cenk sakatlanmasa sezon simdiye coktan bitmisti bizden daha kotu kadro ile bizden cok daha iyi top oynadilar

Sampiyon olmayi cok istiyorum ama Besiktas ta olursa gram uzulmem cunku hakeden onlar biz degiliz ama tarih sampiyonu yazar hakedeni degil elimizden geleni yapalim sahada 90 dakka kosan basan isiran isteyen bir takim goreyim yeter sonuc ne olursa olsun uzulmem
Bunca hakem kayirmasina, bunca senin takımına şike algı ne varsa ellerinden ne geliyorsa saldirmasina rağmen. Sergenin sene boyunca ağlayıp emzigini bir güzel şekerli suyla vermelerine rağmen. Üzerine efendilikten bahs eden bu camiaya senin kulübün cevap bile vermeyip efendiligini bozmamisken hak ettiler diyosan. Yüce Allah'tan dileğim akşam sende cevabını alırsın inşallah...
Bak sana başka takımlı iması yapmadım he. Ne demek istediğimi iyi anla

sabah tribune girecegiz diye uyandigimiz gun devlet bizi almamak icin gotunu yirtiyor. bu sarlatanlik da yine unutulacak tabi.

Bunca hakem kayirmasina, bunca senin takımına şike algı ne varsa ellerinden ne geliyorsa saldirmasina rağmen. Sergenin sene boyunca ağlayıp emzigini bir güzel şekerli suyla vermelerine rağmen. Üzerine efendilikten bahs eden bu camiaya senin kulübün cevap bile vermeyip efendiligini bozmamisken hak ettiler diyosan. Yüce Allah'tan dileğim akşam sende cevabını alırsın inşallah...
Bak sana başka takımlı iması yapmadım he. Ne demek istediğimi iyi anla
Umarim cevabimi alirim 😀 benim hakettiler dedigim dusuk butce dar kadro sene basinda bu durumun bu hale gelecegini hayal edemiydin ? full hakem destegi olsa yine bu kadro sampiyon olamaz derdik bir sekilde geldiler fenerbahce olmasin yeter

biz olursak ne ala sevincten havalara ucariz ama kaybedersekte cok uzulmem besiktasa kaybederiz fenere kaybetmeyelimde senelerce konusurlar

Geri
Üst Alt