istifa et kenarda takılan hocayim diye geçinen seyirci
ben şu kıt aklımla falcao ve cagne gibi iki santraforun aynı anda oynarsa orta sahanın çökeceğini biliyorum..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
istifa et kenarda takılan hocayim diye geçinen seyirci
Arda Turancilar nerede?
Biz nasil 2 sene ust uste sampiyon olduk bu dandirik kadroyla diye sormadan edemiyor insan. Ciddi ciddi 1 ofansif kanat ile mi başardık bunu. Gercekten rezil bir kadro yapilanmasi maalesef. Taktik yoksunu yaşlı bir kadro. Tam bir veteran ekibi
0-1
0-2
1-2
başka skor çıkmaz...
Ona ragmen sansa aldilar,o kotu olduAlanya övüldü durdu burada hiç bi halt oynamadılar biz aşırı kötüydük
ardacılar diagneciler akbabacılar terimciler vs vsArda Turancilar nerede?
5.haftada havlu falan atilmaz.sacmalamayi birakin artik ya.10 kisi olmamiza ragmen sansa yendi alanya.trajik bi yenilgi sadece.buyuk konsantre kayıpları vardi mac icinde.oyuncu ve oyun konusunda ise umarim artik son ders olmuştur bu.baska da bisey diyemiyorum
5.haftada havlu falan atilmaz.sacmalamayi birakin artik ya.10 kisi olmamiza ragmen sansa yendi alanya.trajik bi yenilgi sadece.buyuk konsantre kayıpları vardi mac icinde.oyuncu ve oyun konusunda ise umarim artik son ders olmuştur bu.baska da bisey diyemiyorum