Hocanin mac sonu aciklamalarini pardon masallarini bekliyorum.

Onu dinleyip uykuya dalacagim.

Her aldığımız futbolcu çöp, istisnasız hepsi. Bedava da alsak, 10 milyon da versek, kiralık da getirsek hepsi çöp çıkıyor. Bir tane isabetli transfer yapın ya.

Önüne çıkan herkes tokatlıyor artık...Senin devrin bitti.Yallah torun sevmeye!

O golü bir şekilde yiyeceğimizden zerre şüphem yoktu. Ama yine de aşırı şekilde sinirlendim.
Ulan mal kaleci ne diye yumrukluyon o topu alsana eline.

Biz nasil 2 sene ust uste sampiyon olduk bu dandirik kadroyla diye sormadan edemiyor insan. Ciddi ciddi 1 ofansif kanat ile mi başardık bunu. Gercekten rezil bir kadro yapilanmasi maalesef. Taktik yoksunu yaşlı bir kadro. Tam bir veteran ekibi

Abdullah avcı malı olmasa o şampiyonlukları da biraz zor görürdük

5.haftada havlu falan atilmaz.sacmalamayi birakin artik ya.10 kisi olmamiza ragmen sansa yendi alanya.trajik bi yenilgi sadece.buyuk konsantre kayıpları vardi mac icinde.oyuncu ve oyun konusunda ise umarim artik son ders olmuştur bu.baska da bisey diyemiyorum

sergen bu takımdan bir bok olmaz.

5.haftada havlu falan atilmaz.sacmalamayi birakin artik ya.10 kisi olmamiza ragmen sansa yendi alanya.trajik bi yenilgi sadece.buyuk konsantre kayıpları vardi mac icinde.oyuncu ve oyun konusunda ise umarim artik son ders olmuştur bu.baska da bisey diyemiyorum

Dostum sendeki iyimserliğe hastayım ya. Ne olursa olsun hocayı desteklemeyi nasıl başarıyorsun?

Geri
Üst Alt