- 12 Haziran 2011
- 72.162
- 21.744
- 2.893
Falcao’nun bu durumuna çık üzülüyorum.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ilk 2 mac iyi gidiyordu. Buda sonradan civitti. Her gelen mi ayni olurBu Omar başka takım almadığı için bize kalmış anlaşılan. Hiç bir numarasını göremedik daha haftalardır
sent via GSC
penalti icin adam mi bicaklayacak?Böyle basit penaltı mi olur
ad niye sami laerken yazman iyi oldu az daha belhanda övgüsünden engeleyecedim
![]()
Falcao’nun bu durumuna çık üzülüyorum.
Ilk iki maç herkes iyi görünüyordu yav. 2 maçla şampiyon ilan etmişti bizi herkes.Ilk 2 mac iyi gidiyordu. Buda sonradan civitti. Her gelen mi ayni olur
Eklemeyi unuttum: biri free kick atisinda kaleyi boş bırakır.. Oyuncular kalitesiz. Bu takıma Klopp gelse bir cacık olmaz. Takımın içinde huzursuzluk cikartan bir kaç oyuncu var. Hoca da formsuz tabi, ama bukadar bireysel hata yaparsan olmaz.Ne oynuyoruz ki bunlara sığınacak? Karşımızda berbat bir takım var oyuna bike hükmedemiyoruz.
E kardesim antreman rahat ne zorlayacam diyodur bende olsam bende oyle derdim. Is yeri kulturu onemli.Ilk 2 mac iyi gidiyordu. Buda sonradan civitti. Her gelen mi ayni olur
fener bok gibi oynuyo ama herkes sampiyon ilan ediyoIlk iki maç herkes iyi görünüyordu yav. 2 maçla şampiyon ilan etmişti bizi herkes.
sent via GSC