Falcao’nun bu durumuna çık üzülüyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

erzurumun kanatlari ve hucumculari bizden iyi bu arada,küçümsenecek bi halleri yok ama iki takimda bok gibi oynuyor

Erzurum önde basmıyor, bilinçsizce boğuşuyor. Biraz uyanık topçumuz olsa ve çabuk oynamayı becersek Antep maçına benzer bu maç.

omarı 1 sene izleyen ve onaylayan tüm ekibi tb ederim meğerse biz mariano diye sağ bekte cafu izlemişiz geçen seneye kadar

Kendi beynimle cinsel ilişkiye girmek istiyorum. Aklım almıyor. Sezona nasıl böyle futbolcu kadrosu ile başlarsın? Diagne, Ömer, Belhanda, Şener, Emre Taşdemir, Sekidika. Sadece bu 6 futbolcu bile sezon başı kadroda olmamalıydı. Orta saha transferi yapılmış yapılmamış. Bu nasıl bir rezilliktir? İki sezon önce b.k gibi oynayarak şansa bala şampiyon oldun. Geçen sezon, sezonun büyük bir bölümünde daha da kötü oynadın. Ve bunlara rağmen bu sezona böyle başlıyorsun. Beyinsizler

Marcao sezon boyu 5
40 milyon,arada bikac mac 2-3 milyon avroluk oyuncu gibi takılıyo. Yine o maclari oynuyo

Ne oynuyoruz ki bunlara sığınacak? Karşımızda berbat bir takım var oyuna bike hükmedemiyoruz.
Eklemeyi unuttum: biri free kick atisinda kaleyi boş bırakır.. Oyuncular kalitesiz. Bu takıma Klopp gelse bir cacık olmaz. Takımın içinde huzursuzluk cikartan bir kaç oyuncu var. Hoca da formsuz tabi, ama bukadar bireysel hata yaparsan olmaz.

Geri
Üst Alt