GSCimbom
⚽ SL 21/22 H:1 | Giresunspor 0-2 Galatasaray | MS | 16 Ağustos
İlyas Karaca

⚽ SL 21/22 H:1 | Giresunspor 0-2 Galatasaray | MS | 16 Ağustos Sayfa 154

İlyas Karaca ·

Cevap
3,3K
Okunma
118,2K
Sayfa
154/165
Yav bişey olmaz gelsin özür dilesin sarılıp öpsün.. bu memlekette bunlar normal ertesi maçta başkasını döversin 4 maçta ceza al ne olacak ki. sende haklısın destekçilerin var.. adamı kimse sakinleştiremiyor kerem şoka girdi sahada. isim hiç önemli değil bu davranışı basit bir şeymiş gibi gösterenlerin de pek farkı yok..

marcao takımın en değeri yüksek oyuncusu ve bu maçta da çok iyiydi

yaptığı mallık aşikar ama silersek zararlı çıkarız

yönetim 1-2 hafta kadro dışı cezası versin, ft idmanda barıştırıp medyaya poz versin ve olayı kapatalım.
Hoca iki hafta ceza verecekte bakalım tff ne kadar verecek. Kendi takım arkadaşına yapınca durum değişiyor mu acaba.

marcao takımın en değeri yüksek oyuncusu ve bu maçta da çok iyiydi

yaptığı mallık aşikar ama silersek zararlı çıkarız

yönetim 1-2 hafta kadro dışı cezası versin, ft idmanda barıştırıp medyaya poz versin ve olayı kapatalım.
Muhtemelen böyle olacak zaten. Olayın iyi yönünden bakmam gerekirse, bu durum marcaonun kendine çeki düzen vermesinde rol oynayabilir.

images (1).webp

Bizim takimda ilk defa gördüğümüz bir sahne değil

Bana göre takımın en iyi oyuncusu ama yaptığı hareketin açıklaması yok. Ne olmuş olursa olsun bunu yapamaz. Umarım bunun bedeli ödetilir ve takımda disiplin sağlanır. Çok mutlu olacağımız bir gece ne hale geldi.. Vallahi anlam veremiyorum, çok üzüldüm.

Geri
Üst Alt