Tayfun İnce
Parçalı Üye
- 18 Eylül 2018
- 4.906
- 4.576
- 698
Kabul edelim kaosu seviyoruz. Foruma yeniden bir enerji geldi 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoca iki hafta ceza verecekte bakalım tff ne kadar verecek. Kendi takım arkadaşına yapınca durum değişiyor mu acaba.marcao takımın en değeri yüksek oyuncusu ve bu maçta da çok iyiydi
yaptığı mallık aşikar ama silersek zararlı çıkarız
yönetim 1-2 hafta kadro dışı cezası versin, ft idmanda barıştırıp medyaya poz versin ve olayı kapatalım.
Şiddet savunmal değil hocam cezası verilir özür dilenir biter gider bence ikiside hatalı hatta hoca da hatalı ama asalım kesili satalım vs olmamalıbu olayı bile savunan tuhaf insanlar var. şiddeti problem çözmenin etkin bir yolu olarak gören tipler. takım arkadaşına saldıran futbolcudan hayır gelmez bence.
Muhtemelen böyle olacak zaten. Olayın iyi yönünden bakmam gerekirse, bu durum marcaonun kendine çeki düzen vermesinde rol oynayabilir.marcao takımın en değeri yüksek oyuncusu ve bu maçta da çok iyiydi
yaptığı mallık aşikar ama silersek zararlı çıkarız
yönetim 1-2 hafta kadro dışı cezası versin, ft idmanda barıştırıp medyaya poz versin ve olayı kapatalım.
Sabriyle birbirine bakıp gulusurler miMarcao’nun pozisyonu bakalım Volkan nasıl yorumlayacak![]()
Rakip olsa neyse deseydi bariVolkan Demirel: "Bugün yaşanan konu normal bir konu değil. Biz de saha içinde gergin anlar yaşadık. Ancak bu normal değil. Önce kafa atıyorsun. Boksör gibi yumruk atıyorsun. Çok yanlış bir hareket." (beIN Sports)
ft böyle durumlarda gaza gelmez. melo-riera olayı gibi davranmasını bekliyorum.Twitterı yakmaya başlamış bile bizimkiler. İnşallah dediğin gibi olur da kazasız belasız kapanır mevzu. Bir de bunun en az 5 maç cezası olacak. Federasyonda keyifler yerindedir.
Hoca iki hafta ceza verecekte bakalım tff ne kadar verecek. Kendi takım arkadaşına yapınca durum değişiyor mu acaba.
Yok renktaş haklıdır dedin demedim zaten sitemim Marcaoya senin tahmin ettiğin gibi geliştiyse olay,onu eleştirdimmarcao haklı demedim anladığım kadarıyla acıkladım
yüksek bir ceza alacaktır çünkü sebep de görünmüyor ortada. gelip daldı direkt.Hoca iki hafta ceza verecekte bakalım tff ne kadar verecek. Kendi takım arkadaşına yapınca durum değişiyor mu acaba.
Degisimli oynadilar, ozellikle ilk yari. Bu benimde dikkatimi cektibu arada ufak bir not fatih hoca saha icinde karar vermeli 6 numara berkanmı taylanmı ikisinide 6 oynattı bugun
özellikle berkan 6da hapsolmamalı
Marcao Riera'yı binlerce insanın naklen izlediği lig maçında, herkesin içinde dövmedi şu ayırımı yapamıyorsunuz.Marcao olayı çözülür
Melo rierayi dövmüştü
Çok büyük saygısızlığı ama hoca yönetim çözer
Rakipler marcaoyu yemeknicin fırsatı buldu
Sakin kalıp cozelim