SL 21/22 H:12 | Beşiktaş 1-2 Trabzonspor | MS | 6 Kasım

8taş 7 maç icerde 5 mac disarda oynamasina ragmen boyle bu arada. Deplasmanlarda rezalet oynadiklarini dusunursek toparlamalari kolay degil. Zaten Cebi-Sergen iliskisi hayli sakat. Ts de alip goturecek bir top oynamiyor. Bizle fb eseklik yapmazsa yetisiriz.
herifler 30 yaptı üstat. yarın yenemezsek 10 puan fark oluyor. sıkıntı var. hata limiti kalmadı

İttaş'ın bu saatten sonra mabadının kılları ağrımış kadrosuyla zor toparlar. Sergen iti zaten 5 yıllık tatil parasını cepledi uzar yakında.

Oooo agabey hos geldin @Mehmet Arslaner

20211031_011938-jpg.141079
Flüt fanı Sn arslaneri selamlıyoruz

maalesef ts şampiy..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

inş dediğin tandansta skorlar vücut bulur ama sanki tfield şamp gibi gelior sergoid
Birkac ay once bu sene trabzonla cekisecegimizi soyledim.2023 ve 2024 bizim dedim zaten.seneye fb ile cekisir aliriz şampiyonluğu.bu sene bjk yarista olmayacak dedim.o saturn-uranus karesinden cikamaz sergen,yollar ayrilir

Keşke berabere bitseydi Trabzon'u yakalamak çok zor olacak adamlar yenilmiyor. Eğer ligde istikrar yakalayıp iyi bir seri yakalayabilirsek Trabzon'a karşı buradaki puan farkı çok dezavantaj olacak. Bjk ve Fb olacağına Ts olsun diye düşünmektense bu seçeneği daha çok düşünüyorum ben.
Yakalayacagiz

Geri
Üst Alt