- 26 Ocak 2013
- 25.754
- 17.110
- 1.768
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sene olamazlarsa birdahada olamazlar, hersey onlarin lehine birde Avrupa'da olmamanin ekmegini yiyorlar, Bjk yorgundu..Trabzonun şamp olacağını zannetmiyorum
Ne diyor burun deliğine çay kasigi soktugumGuntekine uyuz oluyorum
herifler 30 yaptı üstat. yarın yenemezsek 10 puan fark oluyor. sıkıntı var. hata limiti kalmadı8taş 7 maç icerde 5 mac disarda oynamasina ragmen boyle bu arada. Deplasmanlarda rezalet oynadiklarini dusunursek toparlamalari kolay degil. Zaten Cebi-Sergen iliskisi hayli sakat. Ts de alip goturecek bir top oynamiyor. Bizle fb eseklik yapmazsa yetisiriz.
Flüt fanı Sn arslaneri selamlıyoruz
Bjk tek kale oynadı , ts savunma yaptı.Ne diyor burun deliğine çay kasigi soktugum
Birkac ay once bu sene trabzonla cekisecegimizi soyledim.2023 ve 2024 bizim dedim zaten.seneye fb ile cekisir aliriz şampiyonluğu.bu sene bjk yarista olmayacak dedim.o saturn-uranus karesinden cikamaz sergen,yollar ayrilirinş dediğin tandansta skorlar vücut bulur ama sanki tfield şamp gibi gelior sergoid
Biz ne yaparız?İttaş'ın bu saatten sonra mabadının kılları ağrımış kadrosuyla zor toparlar. Sergen iti zaten 5 yıllık tatil parasını cepledi uzar yakında.
Dogru dürüst pozisyonu yokBjk tek kale oynadı , ts savunma yaptı.
son dakikalardaki goller ile maçı kaybetti.
YakalayacagizKeşke berabere bitseydi Trabzon'u yakalamak çok zor olacak adamlar yenilmiyor. Eğer ligde istikrar yakalayıp iyi bir seri yakalayabilirsek Trabzon'a karşı buradaki puan farkı çok dezavantaj olacak. Bjk ve Fb olacağına Ts olsun diye düşünmektense bu seçeneği daha çok düşünüyorum ben.
millet seviniyor ama bence kötü oldu
trabzon puan bırakmıyor