Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SL 21/22 H:12 | Fenerbahçe 2-2 Kayserispor | MS | 7 Kasım
Lan son saniyede neden adamı formasından cekersin, NEDEN?? Ulan hadi hakem görmedi, VAR'ın olduğunu da mı düşünemiyorsun? Abi ben böyle futbolcuların lisansını yırtarım, yada art niyet ararım bukadar basit.
Yni Hikmet Karaman 'ın Fenerbahçe 'yi üzeceğini mi düşünmüştünüz ? Biraz Hikmet Karaman yardım etti fark açılmasın diye biraz o alt yapılarından yetiştirdikleri sağ bek yardım etti el birliğiyle 4. mağlubiyetini almalarına engel oldular Fener'in
Lan son saniyede neden adamı formasından cekersin, NEDEN?? Ulan hadi hakem görmedi, VAR'ın olduğunu da mı düşünemiyorsun? Abi ben böyle futbolcuların lisansını yırtarım, yada art niyet ararım bukadar basit.
Biz kotuyuz ama bizim esas sıkıntı kadroda değil teknik ekipte fenerin ise hem kadro hem hoca çok sıkıntılı
Cücü gibi hakemler olmasa ilk 10da olmazlardi
Cücü ise 5dk uzatmayı 9.dakikaya kadar Avrupa'da uzatsinda gorelim
Neyse.. bizim puan kaybettiğimiz maçtan sonra Fener kendi evinde Kayseri ile berabere kalacak deseydiler herhalde hepimiz kabul ederdik. Son saniye penaltısı ile maçı kazansalardı daha çok koyardı.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.