⚽ SL 21/22 H:13 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 21 Kasım

Oturup ağlayacak bir durum yok, kaybetmeyi hak etmedik ama kazanacak pozisyonları da heba ettik. Hakem golümüzü gayet de verdi, ne olduysa VAR'daki puştların çomak sokmasıyla oldu. Onlarca zamandır kullanılmayan VAR, bu maçta aleyhimize aktive oldu bir anda! Ama şu gerçeği net görelim, bu takım umut vaat etmiyor, kötü oynarken kaybediyoruz, es kaza iyi oynasak bile kaybediyoruz, 1-0, 2-0 öne geçiyoruz yine kaybediyoruz, sürekli kaybeden bjk'ye fb'ye 3'er 3'er puanları veriyoruz. Kim alacak bu sorumluluğu artık, kim???

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Trabzon maçında 2-0 öne geç beraber kal
Bjk maçında 1-0 öne geç yenil
Bu maçta öne geç yenil
Diğer anadolu maçlarında 2-0 falan öne geçip kaybettiğimiz puanları saymıyorum bile. Şu an sadece yukardaki 3 maçı kazanmış olsak 2 rakibi saf dışı bırakıp trabzonla at başı gidiyor olacaktık.

Herşeyede bahane bulmaya gerek yok. Hakem makem geçelim o ayakları 2 maçıda tamamen bizim mallıklarımızla verdik

Renkdaşlar Hakdm makem Hikaye, anlamiyorum, beynime girmiyor, iki Metre Pas atamayan adamlar Milyonları kazaniyor ya ona yanarım ben. Sabah Akşam Top oynuyorsun, geçim derdin yok iki Metre Pas hatası yap, yazıklar olsun

lazyo şampiyon olsun enazından yapacak birşey yok

Geçen sezon bize dejavu yaşatıldı sanırım 80 li yıllardada bi golle mi neydi şampiyonluk kaybetmiştik sanırım şikede yapılmıştı,geçen sezonda aynısı oldu.benim tahminim bu sene hamsilerin yapılacağı üzerinedir ama belki diyorum gene 9 puandan f5 i geri döndürüp şampiyon yapılarak hamsiyede nostalji yaşatabilirler.

GALATASARAY iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Maçı yüzde 51 şans yüzde 49 terim ve hakem verdi.
Yanlış kadro başladı ısrar etti.
Feg momo
Morutan Taylan çok daha önce yapılmalıydı
Pozisyon olarak tamam 5 net kaçan gol pozisyonu var ancak oyun olarak ilk 60-65 arası bariz kötüydük rakipten.
Önde baskı 2 forvetli oyunu tercih etse yenilebilirdik kısmet bazı şeyler ama burda insanlar kötü futbola isyan ediyor kendi sahanda bu kadar baskı yemeye.
Hakem için söylenecek laf çok ama boşa konuşuruz.
Bu golün çok çok daha net faul olanını aynı hakem Kadıköy de iptal etmedi.
Hakemi de yenmemiz şarttı
Canımız sagolsun.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

93 - 110 arasina bakmadim ama macta bariz sekilde hakemlik birsey yoktu. Ayrica dunyanin heryerinde %99 Cagne'ye faul verilir ama rakibin yaptigi faullu itmeler abarti filan degilse penalti verilmez. Tabi izlemedim, penalti konuda yorum yapamam.

92. dakikaya kadar kendi kendimize yenildik, Cagne ikinci yarinin basinda girmeliydi.

kusura bakma renkdas sacmaliyon, resmen bakmadigin dakikalarda hakemin tcvzüne ugradik

Atamayana atarlar. Sen eline geçen fırsatları değerlendiremezsen elin adamı gelir atar.
Berkan ve Taylan bu maçta resmen maçın içine ettiler.
Kaleci yetersiz, sağ ve sol bek yetersiz, orta ikili yetersiz.
Hakeme sallayarak gündemi değiştirecekler akıllarınca.
Arkadaş Halil tek forvet olmuyor işte. Bunu niye anlayamıyorlar.
Geçmiş olsun. Sezon biter.

Burak elmas sen ne anlatıyon yav

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt