Mustafa Keskin
Parçalı Üye
- 9 Aralık 2008
- 2.657
- 1.130
- 1.893
Etmez.Terim istifa eder mi acaba?
Çünkü yeneceğimiz bir maç olarak görmüyorum
YAL-L21 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Etmez.Terim istifa eder mi acaba?
Çünkü yeneceğimiz bir maç olarak görmüyorum
YAL-L21 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ustad bazı arkadaşlara göre topu bir sağa sola durtecek...takımda hızlı düşünüp tekte oynayan tek oyuncu..bir de 18 icine iyi koşu atıyor.. tek eksikliği daha çok sorumluluk alması lazım.. yoksa oyun zekası oyun görüşü bence çok iyi..takıma iyice alışsın bence çok katkı verecek gibi duruyor.Spiker daha ismini söylemeden pas veriyor çünkü radyodan izlemeyin maçı
•quod erat demonstrandum•
Ustad bazı arkadaşlara göre topu bir sağa sola durtecek...takımda hızlı düşünüp tekte oynayan tek oyuncu..bir de 18 icine iyi koşu atıyor.. tek eksikliği daha çok sorumluluk alması lazım.. yoksa oyun zekası oyun görüşü bence çok iyi..takıma iyice alışsın bence çok katkı verecek gibi duruyor.
Kalan para derken bizim ne kadar paramız var ki?Berkan kerem Baris Yada Taylan Kerem Baris yapmaliyiz.Berkan ve Taylan bir birinin yerine oyuna girmesi lazim bir birlerini cok bozuyorlar.Cica ve Berkan dikinca ortasahayi verdik.Dogru duzgun kaleye bile gidemedik.Allahtan duran toptan attik.Bizim Kanata hizli adam sart Morutan yanlis transfer olur bence.Ucuz maliyetli Esmer bi kanst almaliyiz kalan Parayida Gedsona vermeliyiz.
Ne bileyim lafim gelisiKalan para derken bizim ne kadar paramız var ki?
SM-A107F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Önde Diagneyi görmek istemiyorum güvenmiyorum ona Mohammed olmali![]()
Bu ekibi görmek isterim
Cicaldau temposuz falan değilKimse kusura bakmasın umarım yanılırım cicaldau bana misimovic i hatırlatıyor temposuz cool yürüyerek top oynayan sakız çiğneyen bi adamdı inş sonu aynı olmaz
Katılıyorum aslında ama maçı oynadık renktaşÖnce Diagneyi görmek istemiyorum güvenmiyorum ona Mohammed olmali

Yaptigimiz ataklarin cogunda Kerem vardi neye gore kime gore kotu.attigiimiz ilk golun yarisi Keremin zaten.Kerem bu kadar kötü oynuyorsa kes hocam niye o dakikaya kadar oyunda tutuyorsun Allah aşkına ya ? Ayrıca Barış kardeşim eyvallah gençsiniz ama o kadar kötü pas tercihi yapılır mı yav son dakikada ?
Aynisini Muhammede yaptilar cocuga nazar degdirdilerBoey'i övmeyi birakin arkadaslar.
Göz degdireceksiniz cocuga