⚽ SL 21/22 H:2 | Galatasaray 2-1 Hatayspor | MS | 23 Ağustos

Spiker daha ismini söylemeden pas veriyor çünkü radyodan izlemeyin maçı

•quod erat demonstrandum•
Ustad bazı arkadaşlara göre topu bir sağa sola durtecek...takımda hızlı düşünüp tekte oynayan tek oyuncu..bir de 18 icine iyi koşu atıyor.. tek eksikliği daha çok sorumluluk alması lazım.. yoksa oyun zekası oyun görüşü bence çok iyi..takıma iyice alışsın bence çok katkı verecek gibi duruyor.

Oyuna girdikten sonra en cok is yapan 2 adami en en gec aldi oyuna Harbiden Hoca bunamaya baslamis yaziktir ya.M.O ve Baris oyuna ilk girenler olmaliydi.

Ustad bazı arkadaşlara göre topu bir sağa sola durtecek...takımda hızlı düşünüp tekte oynayan tek oyuncu..bir de 18 icine iyi koşu atıyor.. tek eksikliği daha çok sorumluluk alması lazım.. yoksa oyun zekası oyun görüşü bence çok iyi..takıma iyice alışsın bence çok katkı verecek gibi duruyor.

Takımda altı numara olmadığı için bence geride kalmayı tercih ediyor ya da hoca taktik olarak böyle bir rol vermiş olabilir.

Berkan’ınleri çıktığı kadar ilerde oynasaydı şu an asisti vardı

•quod erat demonstrandum•

Kimse kusura bakmasın umarım yanılırım cicaldau bana misimovic i hatırlatıyor temposuz cool yürüyerek top oynayan sakız çiğneyen bi adamdı inş sonu aynı olmaz

Berkan kerem Baris Yada Taylan Kerem Baris yapmaliyiz.Berkan ve Taylan bir birinin yerine oyuna girmesi lazim bir birlerini cok bozuyorlar.Cica ve Berkan dikinca ortasahayi verdik.Dogru duzgun kaleye bile gidemedik.Allahtan duran toptan attik.Bizim Kanata hizli adam sart Morutan yanlis transfer olur bence.Ucuz maliyetli Esmer bi kanst almaliyiz kalan Parayida Gedsona vermeliyiz.

Ilk yaridaki takima 2veya 3 net transfer gelirse ozledigimiz Galatasarayi izleriz gibi.Ilk yari rakibi iyi bunaltik.

Berkan kerem Baris Yada Taylan Kerem Baris yapmaliyiz.Berkan ve Taylan bir birinin yerine oyuna girmesi lazim bir birlerini cok bozuyorlar.Cica ve Berkan dikinca ortasahayi verdik.Dogru duzgun kaleye bile gidemedik.Allahtan duran toptan attik.Bizim Kanata hizli adam sart Morutan yanlis transfer olur bence.Ucuz maliyetli Esmer bi kanst almaliyiz kalan Parayida Gedsona vermeliyiz.
Kalan para derken bizim ne kadar paramız var ki?

SM-A107F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

oymx1kmn.jpg

Bu ekibi görmek isterim
Önde Diagneyi görmek istemiyorum güvenmiyorum ona Mohammed olmali

Çika'dan ne bekleniliyor da beğenilmiyor ? Adam 10 numara değil forvet hiç değil, box to box olarak gelmedi mi bize düzeltin yanlışım varsa.
Defansa yardım ediyor, ileriye yardım ediyor, orta sahada top ayağına geldiğinde hiç eveleyip gevelemeden, hızlı düşünüp çat çat ve isabetli çıkarıyor ayağından. Topla oynama süresi oldukça düşük bu da temponun yükselmesini sağlıyor, şahsen gayet olumlu buldum oynadığı topu.
Ne yapacak 2,3 adam geçip 90'a top mu asacak. Böyle beklentisi olan varsa zaten hayal kırıklığı yaşaması normal.
2,3 hafta geçsin, takım ezberi iyice otursun, çok daha faydalı olacaktır. Simdiye kadar ki transferlerimiz gayet iyi, 2 yere daha güzel takviyeler de yapabilirsek olumlu görüyorum ilerimizi.

Kerem bu kadar kötü oynuyorsa kes hocam niye o dakikaya kadar oyunda tutuyorsun Allah aşkına ya ? Ayrıca Barış kardeşim eyvallah gençsiniz ama o kadar kötü pas tercihi yapılır mı yav son dakikada ?
Yaptigimiz ataklarin cogunda Kerem vardi neye gore kime gore kotu.attigiimiz ilk golun yarisi Keremin zaten.

Süper Lig'in ilk iki haftasında en fazla net gol pozisyonu yakalayan(9) takım Galatasaray. (Optacan)

Geri
Üst Alt