- 14 Mayıs 2012
- 1.737
- 1.524
- 1.273
Ciddi ciddi ben de görmedim. O kadar değildir herhalde?Ciddi soruyorum. Emre Akbaba oyuna girmedi ki. Girdide ben mi görmedim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ciddi ciddi ben de görmedim. O kadar değildir herhalde?Ciddi soruyorum. Emre Akbaba oyuna girmedi ki. Girdide ben mi görmedim.
Müdür tr ligi de böyle olmalı. Alpaslan her türlü ligi kaldırır. Forvette halil oldu bitti.Göz göre göre beraberliğe razı olduk rezalet.
Acilen bir önlibero şart, takım çok yumuşak. Taylan-Berkan’dan biri oynar, o da sadece ligde.
Avrupa böyle olmalı;
—-Melo tarzı oyuncu—
—Gedson—-Cica
morutan——-kerem/Bay
Şu keremi ger gördüğüm de kadro da yok artık diyorumGöz göre göre beraberliğe razı olduk rezalet.
Acilen bir önlibero şart, takım çok yumuşak. Taylan-Berkan’dan biri oynar, o da sadece ligde.
Avrupa böyle olmalı;
—-Melo tarzı oyuncu—
—Gedson—-Cica
morutan——-kerem/Bay
ilk goldeki asistinden ziyade ikinci golde takımı hücuma kaldırıp sonunu getirmesini beğendim. çalım ve şuttan evvel kerem'e attığı pas ile oyunu açmıştı. bizde bunları yapan adam yok.@Mustafa Alp Demirci morutan hakkinda ne dusunuyorsun??
Kasımpaşa vs Galatasaray, 29.08.2021, Süper Lig | Mackolik.comCiddi soruyorum. Emre Akbaba oyuna girmedi ki. Girdide ben mi görmedim.
Helva gibi takımızTakım yorgun çok belli. Bugün Boey hiç ileri çıkmadı mesela. Van Aanholt geri dönemedi. Cicaldau ve Nelsson gibi uefa listesine yazılamayan heriflerin olması Taylan ve Berkan'ın üstüne çok yük bindirdi. Diagne'de bile yorgunluk vardı bence. Bir de Marcao meselesi yüzünden Luyindama sürekli oynamaya başladı. Puan kaybının sebebi olarak yorgunluğu görüyorum. Yine de çok rahat alıyorduk maçı Cagne eşeklik yapmasa.