⚽ SL 21/22 H:3 | Kasımpaşa 2-2 Galatasaray | MS | 29 Ağustos

1.JPG

Pas futboluna bak. Maç boyunca topu kaptırmadan arka arkaya ortalama 5 pas yapabilmişiz.

Ikinci yari kotuyduk ama burda yazan şizofrenler kadar kotu degiliz.Rakip gecen haftanin en cok kosan takimiydi bizde randers macinda cok tempo yaptik yorulduk.Genede ilk yari cok iyiydik.2.yari cica cikinca.pas yapamadik bide her zamanki gibi cok guzel bi bireysel hata ile gol yedik neyse saglik olsun Bu takim bu sene sampiyon olacak.Morutan Ve cica cok iyi.Gedson Gedson Gedson Hadi Aslanim sana ihtiyacimiz var.Feg Haric hepsi gidebilir.Diagne ,Babel,Falcao hatta Fegde gitse iyi olur ama Kalmak istiyor belli ve bunlarin icinde en istekli olani.Ne yapip edip maaasini dusurmeliyiz.Forumun hincallarini dikkate almayin sevgili As Galatasaraylilar.

Yav şu berkan ve taylan koskoca GALATASARAY ortasahasinda oynayacak adamlar mi, takim tam bir mal ordusu her hafta bir tane mal mallığıni yapip golü yediriyor şu kaleciye dön diyen kimse onun ben taa a......k bu kadar boktan bir taktik olabilir mi ya resmen luyindamaya 8M euro yu sırf kaleciye dönsün diye vermişler ulan ne gerek var bana yillik 250bin tl verin ben daha çok geriye dönerim FT artık birak git valla bıktık senden her sene düzelir diye bekliyoruz ama her sene daha kötüye gidiyorsun yaşlandın birak git torunlarını sev haydi zamanımızı boşuna harcama

Lig başlamadan burada defalarca söyledim Taylan’dan bu takıma rotasyon bile olmaz.

Takım yorgun çok belli. Bugün Boey hiç ileri çıkmadı mesela. Van Aanholt geri dönemedi. Cicaldau ve Nelsson gibi uefa listesine yazılamayan heriflerin olması Taylan ve Berkan'ın üstüne çok yük bindirdi. Diagne'de bile yorgunluk vardı bence. Bir de Marcao meselesi yüzünden Luyindama sürekli oynamaya başladı. Puan kaybının sebebi olarak yorgunluğu görüyorum. Yine de çok rahat alıyorduk maçı Cagne eşeklik yapmasa.

Göz göre göre beraberliğe razı olduk rezalet.

Acilen bir önlibero şart, takım çok yumuşak. Taylan-Berkan’dan biri oynar, o da sadece ligde.

Avrupa böyle olmalı;

—-Melo tarzı oyuncu—
—Gedson—-Cica
morutan——-kerem/Bay
Müdür tr ligi de böyle olmalı. Alpaslan her türlü ligi kaldırır. Forvette halil oldu bitti.

Marcao hemen affedilmeli. Kerem yüzünden Nelsson'un da performansı düşüyor. Sol tarafta yapamıyor çok bariz belli.

Şu takıma çok ama çok acil 6 ve 8 numara şart. As sol bek şart, sağ bek yedeği şart en önemlisi As kaleci şart.

Yalvarırım şu 1 hafta içinde güzel transferler yapılsın da en azından bir nebze de olsa unutalım şu maçı.

@Mustafa Alp Demirci morutan hakkinda ne dusunuyorsun??
ilk goldeki asistinden ziyade ikinci golde takımı hücuma kaldırıp sonunu getirmesini beğendim. çalım ve şuttan evvel kerem'e attığı pas ile oyunu açmıştı. bizde bunları yapan adam yok.

iş yapacak gibi görünüyor ama 10 numara pozisyonunda oynatırsak çok ofansif kalıyoruz. orta sahamız da allah'a emanet.

o yüzden sağ kanada yerleştirmeliyiz.

Takim cok yorgundu.Oyuncu degisiklikleri yanlıştı ama her sene cok gol kaçırıp,batirdigimiz maclardan sadece biri.niye üzüleyim : )2 ortasaha ile morutan,cicaldau baya coşacak

Takım yorgun çok belli. Bugün Boey hiç ileri çıkmadı mesela. Van Aanholt geri dönemedi. Cicaldau ve Nelsson gibi uefa listesine yazılamayan heriflerin olması Taylan ve Berkan'ın üstüne çok yük bindirdi. Diagne'de bile yorgunluk vardı bence. Bir de Marcao meselesi yüzünden Luyindama sürekli oynamaya başladı. Puan kaybının sebebi olarak yorgunluğu görüyorum. Yine de çok rahat alıyorduk maçı Cagne eşeklik yapmasa.
Helva gibi takımız

Buarada 2 1 den sonra habire yeriz yeriz diye 2. Golü çağıran bir gruh vardı onlara çok sövdüm haberleri olsun kusura bakmasınlar. febe bejeke 0 0 ken atar atar diyenler Galatasaray 2 1 öndeyken yeriz yeriz diyor

Berkan ve Taylana kızmayın ikiside onlibero değil o bölgeye adam aldirmayana sorun esas

Kerem : Kendini ne zannediyor ? 2 3 maç gol atıp asist yaptı diye , genç diye sınırsız toleransı var diye mi düşünüyor ? Marcao olayından sonra kendini iyice bir şey zannetmeye başladı , sempatisini kaybediyor . Her topta çalım denemesi yapıyor ve kaybediyor. Bugün sadece 1 kez içeriye girdi. Geri kalan bütün atakları yedi. Keza avrupa maçında da aynı haldeydi.

Muslera: Önceden de biliyorduk ama pek belli olmuyordu fakat kötü olunca daha net görüldü ki Muslera'nın ayağı YOK ! Attığı bir tane isabetli pas yok. Bakın bir tane bile yok. Her attığı top geri kalemize dönüyor. Geriden oyun kurmaya çalışıyoruz , Muslera buna hiç yardımcı olmuyor. Taylan'ın %100 hatası var ama bir daha izlerseniz Muslera Luyindama'ya vermeliydi. Luyindama daha musait pozisyondaydı. Oyun okuması sıfır. Derhal yerli bir kaleci alınmalı. BURASI GALATASARAY . KİMSENİN SINIRSIZ HATA HAKKI YOK. GEREKİRSE DEVRE ARASI GÖNDERİLMELİ BİLE. ( EĞER KENDİNE GELMEZSE)

Geri
Üst Alt