Serhat Uras
Parçalı Üye
- 24 Temmuz 2017
- 3.986
- 2.460
- 1.313
Hahah penaltıda mı kaçırmışlar. Okudukça keyifleniyorum. Nasıl kaçırmışım ya.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Neden anısına küfür ediyorsun renktaş jahahkodumun fenevi![]()

Mersin maçı ordu maçı vs. Söyleyeyim hemen. Karşındaki rakip bunlardan farksız. Topraklarında savaş olan çoğu oyuncusunu kaybetmiş. Tribünlere çoğu kadın taraftarın gidebildiğin bir takım.Aynen abi ben Galatasarayliyim tabii ki karsilastiracagim bunlar da direkt rakip. Bana bir tane Galatasaray maci soyle 10 kisi kalip gol lazimken baski kurup gol attigimiz susacagim valla susacagim. Bence mesela Ismail Kartal'la iyi falan oynamiyolardi tum hedef maclarda dagildilar ama o ayri konu
Muhabbetin basinda yoktun galiba son 3-5 seneden bahsediyordum. O kadar gecmise gitmek zorunda olmak ne kadar uzucu degil miMersin maçı ordu maçı vs. Söyleyeyim hemen. Karşındaki rakip bunlardan farksız. Topraklarında savaş olan çoğu oyuncusunu kaybetmiş. Tribünlere çoğu kadın taraftarın gidebildiğin bir takım.
Hayır brocum Kiev kısıtlı kadrosu ile ve deplasmanda olması sebebi ile kontra oynamak zorundaydı zaten. İlk yarı fener biraz kipirdar gibi oldu ama ataga çevirmedi sadece orta saha üstünlüğünü aldılar. Kiev orta sahası defansif zaten. Golü yedi fener sonra Kiev full kontra oynadı. Buna rağmen son 20 dakika Kiev daha çok atak yaptı. Belki 5-10 dakika fener oynamaya çalıştı o kadar. Uzatmalarda zaten golü arayan Kiev di nitekim direkler kaçanlar derken attı. Sen o fenerin biraz oynadığı 10 dakikaya denk geldiysen sana öyle gelmiş olabilir. 0-1 skor Kiev full defansta olması gereken buydu. 10 kişi olması sorun değil. Bütün mesele 0-1 ve kontra atak ve LucescuYa valla benim izledigim macta Kiev Fener kalesine gidemiyodu Fener de oyun ustunlugunu pozisyona ceviremiyordu. Kievliler lise takimi gibi gorunuyordu. Sonra Fener 10 kisi kaldi Kiev bir kere gelip gol atti. Sonra Fener haril haril gol aradi Kiev de kabullenip kalesini pozisyona kapayamadi. Bu gidisat hosuma gitmedi ne diyeyim simdi
habertürkte bunların tarihini anlatan bi program yapılmış zamanında. Atatürk'e suikast girişiminde bulunan başkan, samsuna çıktığında teslim ol diye mektup yazan başkana sahip bir camia. kuruluştan beridir istikrarlı şekilde aynılaryahu bunlar kötülüğün direkt sözlük tanımı, adamlar muz sallayan taraftara açıklama yaptırdılar ona bile sahip çıktılar ne konuşuyoruz ki biz
hiçbir şeye şaşırılmaz, bunlardaki kansızlık hiçbir şeye benzemez
Ekli dosyayı görüntüle 170336
Ekli dosyayı görüntüle 170340
+1(Kanat akınları, ortaları ve kafa gollerini görür gibiyim.)TS macinda izledigim Slovacko bu Fener'in ustunden silindir gibi gecer
Fenerin orda su maçı oynaması bizim hatamız. Biz kötü olduğumuz için böyle kalibresiz ülke takımları Avrupa'ya gidiyoSavaş halinde bir ülkenin aylardır resmi maç yapmayan takımını bile eleyemiyorsak Türk kulüpleri olarak gerçekten bitik haldeyiz demektir.