ŞL 22/23 2.Tur M:2 | Fenerbahçe 1-2 Dinamo Kiev | MS | 27 Temmuz

Hahah penaltıda mı kaçırmışlar. Okudukça keyifleniyorum. Nasıl kaçırmışım ya.

yahu bunlar kötülüğün direkt sözlük tanımı, adamlar muz sallayan taraftara açıklama yaptırdılar ona bile sahip çıktılar ne konuşuyoruz ki biz

hiçbir şeye şaşırılmaz, bunlardaki kansızlık hiçbir şeye benzemez

1658951457680.webp

1658951537891.webp

Aynen abi ben Galatasarayliyim tabii ki karsilastiracagim bunlar da direkt rakip. Bana bir tane Galatasaray maci soyle 10 kisi kalip gol lazimken baski kurup gol attigimiz susacagim valla susacagim. Bence mesela Ismail Kartal'la iyi falan oynamiyolardi tum hedef maclarda dagildilar ama o ayri konu
Mersin maçı ordu maçı vs. Söyleyeyim hemen. Karşındaki rakip bunlardan farksız. Topraklarında savaş olan çoğu oyuncusunu kaybetmiş. Tribünlere çoğu kadın taraftarın gidebildiğin bir takım.

Mersin maçı ordu maçı vs. Söyleyeyim hemen. Karşındaki rakip bunlardan farksız. Topraklarında savaş olan çoğu oyuncusunu kaybetmiş. Tribünlere çoğu kadın taraftarın gidebildiğin bir takım.
Muhabbetin basinda yoktun galiba son 3-5 seneden bahsediyordum. O kadar gecmise gitmek zorunda olmak ne kadar uzucu degil mi

Ya valla benim izledigim macta Kiev Fener kalesine gidemiyodu Fener de oyun ustunlugunu pozisyona ceviremiyordu. Kievliler lise takimi gibi gorunuyordu. Sonra Fener 10 kisi kaldi Kiev bir kere gelip gol atti. Sonra Fener haril haril gol aradi Kiev de kabullenip kalesini pozisyona kapayamadi. Bu gidisat hosuma gitmedi ne diyeyim simdi
Hayır brocum Kiev kısıtlı kadrosu ile ve deplasmanda olması sebebi ile kontra oynamak zorundaydı zaten. İlk yarı fener biraz kipirdar gibi oldu ama ataga çevirmedi sadece orta saha üstünlüğünü aldılar. Kiev orta sahası defansif zaten. Golü yedi fener sonra Kiev full kontra oynadı. Buna rağmen son 20 dakika Kiev daha çok atak yaptı. Belki 5-10 dakika fener oynamaya çalıştı o kadar. Uzatmalarda zaten golü arayan Kiev di nitekim direkler kaçanlar derken attı. Sen o fenerin biraz oynadığı 10 dakikaya denk geldiysen sana öyle gelmiş olabilir. 0-1 skor Kiev full defansta olması gereken buydu. 10 kişi olması sorun değil. Bütün mesele 0-1 ve kontra atak ve Lucescu

yahu bunlar kötülüğün direkt sözlük tanımı, adamlar muz sallayan taraftara açıklama yaptırdılar ona bile sahip çıktılar ne konuşuyoruz ki biz

hiçbir şeye şaşırılmaz, bunlardaki kansızlık hiçbir şeye benzemez

Ekli dosyayı görüntüle 170336

Ekli dosyayı görüntüle 170340
habertürkte bunların tarihini anlatan bi program yapılmış zamanında. Atatürk'e suikast girişiminde bulunan başkan, samsuna çıktığında teslim ol diye mektup yazan başkana sahip bir camia. kuruluştan beridir istikrarlı şekilde aynılar

bişey biliyoruzda konusuyoruz bunların daha esas şenlik günleri baslamadı,jesus hemsehrilerini full oynatmaya başlasın
ozaman görün cümbüşü

Lucescu Hoca'm için sevindim.UEFA Kupası'ni kaldırdığı stadta savaşın çocuklarını alıp tur atlattirmiş.Kiymetini bilemedik.FB'nin durumunu yine Lucescu 'dan bir alıntı yaparak özetleyeyim:"Çok forvetle oynamak hücum oynamak değildir."Böyle şok skorlarla çok karşılaşırlar.

Savaş halinde bir ülkenin aylardır resmi maç yapmayan takımını bile eleyemiyorsak Türk kulüpleri olarak gerçekten bitik haldeyiz demektir.

Geri
Üst Alt