⚽ SL 22/23 H:13 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | MS | 5 Kasım

lig tv de rizeden çıkan tek değer konusyor suan.
gerisi fbye... zaten

İşte büyük oyuncuların farkı böyle maçlarda ortaya çıkıyor, Rashica Mertens ve başta tabii ki Icardi çıkıp neden büyük oyuncu olduklarını gösterdiler bu maçta

arkadaşlar o karsıt acılar ya bjkye,ya bize girecek.çözemedim haritayı.en kötü berabere bitecek ama gollü.3-3,2-2 vs kerem ve icardi macın en olumlu tarafı.yunusda iş yapacak.mertensde maç içinde ve maç sonrası coskulu.niye? bilemem.emine,boeye ve emre tasdemire de bakayım bari
.

Çekersin maçtan önceki yorumlara bakarsın..!

Köpeğin nereleri olduğunua da USTASI @Ali Burak Uz sana açıklar..

Neden fotoğrafta detay olarak verildiğini de anlarsın belki..!

Tesadüftür hemi..!
D3EA2E27-7C60-44D0-90A3-CF325A900246.jpeg

Şöyle bir maçta Mata neden alınmaz oyuna ya.

Berkan’ı neden alırsın mesela ? Ne yaptı abi adam girdikten sonra ?
Emin neden oyuna girer ? Dubois anlıyorum hani tecrübe ve soğukkanlı isim doğru da bir hamle sayılır ki bir pozisyonda saçma sapan vurmasa Kerem 3’ü atmıştı.

Okan Hoca’ya rağmen kazandık sanırım
Katılmıyorum. Bjk son dk'larda dolduracaktı ve bizde orta sahada hava topu alacak adam yok ve boy olarakta kısa sayılırız o yüzden Emin'in alındığını düşünüyorum. Berkan'da dönen topları almak için oyuna alındı ki bu sezon sonradan girdiği her maçta katkı verdi. Mata bu maçı fiziksel olarak kaldıramayabilirdi. Yusuf olmalıydı aslında ama o da sakatlıktan yeni çıktı. Okan hocanın genele baktığımızda değişiklikler konusunda sıkıntılı olduğuna ise katılırım. Okan hoca da genç o da gelişecek yeter ki gelişmeye açık olsun bence o verdiği arada bu konuda kendisini biraz kötü etkilemiş. Bu maçtaki değişiklikler çok mantıksız gelmedi bana. Son dakikalarda geri yaslanmakta derbi maçlarında önde olan takımın psikolojik olarak yaptığı bir şey çok derbi maçında gördük bunu. Bir de iyi oyun beden hiç Okan hocaya yazılmıyor bunu da anlamıyorum.

Geri
Üst Alt