M.Saim Yılmaz
Parçalı Üye
- 6 Aralık 2018
- 3.485
- 2.777
- 698
Bu galibiyetin üzerine Başak maçını almalıyız artık başka çare yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Adam şut çekemiyor ne 9 nosu. Halı sahada bile oynamaz.
TamamÖyle ezdik, böyle ezdik ama 85. Dakika sonra gol yememek için yapılanlar beni utandırdı.
Maçı koparmak için değişiklikler yap, gol yersen de öyle ye, ayakta alkışlayalım
.arkadaşlar o karsıt acılar ya bjkye,ya bize girecek.çözemedim haritayı.en kötü berabere bitecek ama gollü.3-3,2-2 vs kerem ve icardi macın en olumlu tarafı.yunusda iş yapacak.mertensde maç içinde ve maç sonrası coskulu.niye? bilemem.emine,boeye ve emre tasdemire de bakayım bari
Noldu dostum iyi misin
VasatizGalibiyet güzel oldu ama yine de bu takım şampiyonluk ışığı vermiyor. Bu galibiyet bir havaya sokarsa bilemem ama her an bir kazaya uğrayabilecek bir takımımız var.
Komedifb başakşehiri son dk da uzaktan ayda yılda bir olacak golle yenince vaaoov fener uçuyor jesus uçuyor, biz pozisyon vermeyip bi dünya gol kaçırıp ezerek yendiğimiz tjk yi yenince karalar bağlanıyor. Yeminle akıllanmaz bu taraftar.
Redmi 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Katılmıyorum. Bjk son dk'larda dolduracaktı ve bizde orta sahada hava topu alacak adam yok ve boy olarakta kısa sayılırız o yüzden Emin'in alındığını düşünüyorum. Berkan'da dönen topları almak için oyuna alındı ki bu sezon sonradan girdiği her maçta katkı verdi. Mata bu maçı fiziksel olarak kaldıramayabilirdi. Yusuf olmalıydı aslında ama o da sakatlıktan yeni çıktı. Okan hocanın genele baktığımızda değişiklikler konusunda sıkıntılı olduğuna ise katılırım. Okan hoca da genç o da gelişecek yeter ki gelişmeye açık olsun bence o verdiği arada bu konuda kendisini biraz kötü etkilemiş. Bu maçtaki değişiklikler çok mantıksız gelmedi bana. Son dakikalarda geri yaslanmakta derbi maçlarında önde olan takımın psikolojik olarak yaptığı bir şey çok derbi maçında gördük bunu. Bir de iyi oyun beden hiç Okan hocaya yazılmıyor bunu da anlamıyorum.Şöyle bir maçta Mata neden alınmaz oyuna ya.
Berkan’ı neden alırsın mesela ? Ne yaptı abi adam girdikten sonra ?
Emin neden oyuna girer ? Dubois anlıyorum hani tecrübe ve soğukkanlı isim doğru da bir hamle sayılır ki bir pozisyonda saçma sapan vurmasa Kerem 3’ü atmıştı.
Okan Hoca’ya rağmen kazandık sanırım