Emin'in en büyük artısı bence hava topları, bu maçta da zaten bunu çok net gösterdi. Ama genç takımlarda oynarken de çok kolay çalım yiyen, sakar bir stoperdi, maalesef hala da öyle. Bu maçta bile birkaç defa bu eksiklerinden dolayı pozisyon yedik. Bu eksikleriyle zaten 1. stoper olamaz bu seviyede bizim için ama her zaman dediğim gibi rotasyonu, kulübeyi altyapıdan kurarsak paramız cebimizde kalır. Emin de o profilde bu bir futbolcu.
Bülent Korkmaz'ın yıllardır taraftar ile arasında bir şey var, daha önce zaten hareketleri de oldu karşılıklı. Camiaya da kırgınlığı olduğunu söylüyordu eskiden. TD dönemi ve öncesi olarak ayırıyorum artık ben onuBen Bülent Korkmaz’a şaşırıyorum adam bizimle oynadığı maçlarda kenarda kuduruyor bildiğin. Sanırsın senelerce FB’de oynadı onların efsanesi oldu. Volkan geldi arenaya adam sakin sakin durdu. Bu Bülent Korkmaz’ın amacı ne anlamadım.
Ya zaten emine bi ozan gibi bakmiyorum ama, sakarliklari da olsa emin ve metehan hatta ross varken stopere takviyeye gerek görmuyorum acikcasiEmin'in en büyük artısı bence hava topları, bu maçta da zaten bunu çok net gösterdi. Ama genç takımlarda oynarken de çok kolay çalım yiyen, sakar bir stoperdi maalesef hala da öyle. Bu maçta bile birkaç defa bu esiklerinden dolayı pozisyon yedik. Bu esikleriyle zaten 1. stoper olamaz bu seviyede bizim için ama her zaman dediğim gibi rotasyonu, kulübeyi altyapıdan kurarsak paramız cebimizde kalır. Emin de o profilde bu bir futbolcu.
Aynen katılıyorum, ortadan yaldır yaldır yıkılmadan gidecek, sert delici bir orta saha +1 seviye daha atlatır takımı.Bize iyi bir 8 numara şart. Sergio oliveira bi türlü bekleneni veremiyor
Torreira erken olmadı mı hocam yine ?
torreira çıktı 3-2 bile bitebilir çok tehlikeli
Torreira ne alaka hocam
Tor niye çıkıo
Sergio yu alaana be adam
Çok aşırı şaçma geldi bana bu değişiklikler

Benim tercihim topun kıymetini bilen kolay kolay kaybetmeyen prime selçuk gibi bir adamdan yana. Sergio çok kolay top kaybediyor pasları da isabetsiz ve iyice ağırlaşmışAynen katılıyorum, ortadan yaldır yaldır yıkılmadan gidecek, sert delici bir orta saha +1 seviye daha atlatır takımı.