⚽ SL 22/23 H:21 | Giresunspor 0-4 Galatasaray | MS | 28 Ocak

Bence skor aldatıcı olmamalı. Orta sahamızın ilk defa bu kadar kolay geçildiğine şahit oldum. Adamların o kadar eksiğine rağmen orta sahayı kapatmakta çok zorlandık.

Ayrıca net olarak söyleyebiliriz ki Boey satan şampiyonluk satar. Değeri 30 milyon veren alsın.

Giresun kötü takım değil kondisyonları güzel. Oyuncularıda ekstra hırs yapmış. Güzel galibiyet oldu kuşlar net puan kaybımızı bekliyorlardı bu maç.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Emini boklayanlari şöyle öne alalim

Ekli dosyayı görüntüle 189701
Emin'in en büyük artısı bence hava topları, bu maçta da zaten bunu çok net gösterdi. Ama genç takımlarda oynarken de çok kolay çalım yiyen, sakar bir stoperdi, maalesef hala da öyle. Bu maçta bile birkaç defa bu eksiklerinden dolayı pozisyon yedik. Bu eksikleriyle zaten 1. stoper olamaz bu seviyede bizim için ama her zaman dediğim gibi rotasyonu, kulübeyi altyapıdan kurarsak paramız cebimizde kalır. Emin de o profilde bu bir futbolcu.

Emin, Torri, Boey mükemmeldi, diğerleride görevlerini 4 dörtlük yaptı. İcardi gol atamadı ama çok çok çok büyük silah. her pozisyonda var.

Helal olsun aslanlar hepinizin ayağına sağlık Okan hocanın bu maç en iyi olduğu maçlardan biriydi tebrikler herkese 🧿

Boeye verin 3m euro maaş gitmesin valla bak böyle bek bulamayız.Herif 2 3 kişilik oynuyor valla.

Ben Bülent Korkmaz’a şaşırıyorum adam bizimle oynadığı maçlarda kenarda kuduruyor bildiğin. Sanırsın senelerce FB’de oynadı onların efsanesi oldu. Volkan geldi arenaya adam sakin sakin durdu. Bu Bülent Korkmaz’ın amacı ne anlamadım.
Bülent Korkmaz'ın yıllardır taraftar ile arasında bir şey var, daha önce zaten hareketleri de oldu karşılıklı. Camiaya da kırgınlığı olduğunu söylüyordu eskiden. TD dönemi ve öncesi olarak ayırıyorum artık ben onu

Emin'in en büyük artısı bence hava topları, bu maçta da zaten bunu çok net gösterdi. Ama genç takımlarda oynarken de çok kolay çalım yiyen, sakar bir stoperdi maalesef hala da öyle. Bu maçta bile birkaç defa bu esiklerinden dolayı pozisyon yedik. Bu esikleriyle zaten 1. stoper olamaz bu seviyede bizim için ama her zaman dediğim gibi rotasyonu, kulübeyi altyapıdan kurarsak paramız cebimizde kalır. Emin de o profilde bu bir futbolcu.
Ya zaten emine bi ozan gibi bakmiyorum ama, sakarliklari da olsa emin ve metehan hatta ross varken stopere takviyeye gerek görmuyorum acikcasi

Nasıl oynadık diye sormuyorum sonuç belli hocam

İzleyemedik maalesef

Cimbombom !!!

Aynen katılıyorum, ortadan yaldır yaldır yıkılmadan gidecek, sert delici bir orta saha +1 seviye daha atlatır takımı.
Benim tercihim topun kıymetini bilen kolay kolay kaybetmeyen prime selçuk gibi bir adamdan yana. Sergio çok kolay top kaybediyor pasları da isabetsiz ve iyice ağırlaşmış

118 yıllık tarihimizin en önemli 2. Maçını kazandık sırada en önemli maçımız var.

Geri
Üst Alt