SL 22/23 H:22 | Adana Demirspor 1-1 Fenerbahçe | MS | 2 Şubat

Aynı adamlar 150 maçtır sınırda olmasına rağmen tek bir kart görmedi yav bu böyle bir rezillik yok hele ferdi 2 aydır falan sınırda herhalde.
14 mactir kart görmüyor.

Ilk 5 macta 3 sari kart görmüs herif birden bire faul yapmaz oldu herhalde (!).

Adana Demirspor'a çok güvenmeyin çok dengesiz bir takım. Ümraniyespor maçından bile kolay geçebilir belki Fenerbahçe için.

Fenerin çöküşünün baslayacagi musabaka martin ikinci haftasi itibari ile de fener ile aramizdaki puan farki 8-11 pts arasi olacaktir

O tarihte alintilarim bu yazdigimi
Fbnin çöküşünün başlayacağı maç bu maç mı yoksa Mart'ın 2. haftası mı? Virgül nokta kullan anlaşılmıyor

Puan farkını açacağımız,bu boş kibirden olma yaratıkların umutlarının tam kursakta kalacağı maç. Adana'ya güveniyorum.

Bu maçta kopmalari lazım artık, bir hakem faciasını daha ülke kaldırmaz zaten, bjkyle biz kalırız son düzlükte, ben rakip olarak beşiktaşı istiyorum bunlar haketmiyor hicbi şeyi

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kopmayacaklar oyle olsaydi coktan olurdu cunku 3 hafta onceki moral duzeyinin cok ustundeler boyle ittire kattira alinan puanlarla, saha disi mudahalelerle. O nedenle biz kendi isimize bakacagiz. Ancak cok guclu oynamamiz lazim oyle 2-1'ler falan sorun yaratabilir bu saatten sonra, o noktaya getiriliyor is. En olmadi, play-off uydururlar yine, olmadi degil.

Geri
Üst Alt