- 18 Şubat 2011
- 142.979
- 62.156
- 1.868
4M euro denmisti, 3.7 aciklandi. 3.7 + bu mac degildir umarim.Samet bonservisi içinde bu maç yoktu inşallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4M euro denmisti, 3.7 aciklandi. 3.7 + bu mac degildir umarim.Samet bonservisi içinde bu maç yoktu inşallah
14 mactir kart görmüyor.Aynı adamlar 150 maçtır sınırda olmasına rağmen tek bir kart görmedi yav bu böyle bir rezillik yok hele ferdi 2 aydır falan sınırda herhalde.
Fbnin çöküşünün başlayacağı maç bu maç mı yoksa Mart'ın 2. haftası mı? Virgül nokta kullan anlaşılmıyorFenerin çöküşünün baslayacagi musabaka martin ikinci haftasi itibari ile de fener ile aramizdaki puan farki 8-11 pts arasi olacaktir
O tarihte alintilarim bu yazdigimi
@Uğur İz düzelttim kaptanım.şimdi anlasılmıs mı?Fenerin çöküşünün baslayacagi musabaka.martin ikinci haftasi itibari ile de fener ile aramizdaki puan farki,8-11 pts arasi olacaktir.
O tarihte alintilarim bu yazdigimi.
yav senin hangi dediğin cıkmıski bu da cıkacak?tırıvırı tırıvırıFenerin çöküşünün baslayacagi musabaka martin ikinci haftasi itibari ile de fener ile aramizdaki puan farki 8-11 pts arasi olacaktir
O tarihte alintilarim bu yazdigimi
Bu maçta kopmalari lazım artık, bir hakem faciasını daha ülke kaldırmaz zaten, bjkyle biz kalırız son düzlükte, ben rakip olarak beşiktaşı istiyorum bunlar haketmiyor hicbi şeyi
SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Güldürme beniFbnin çöküşünün başlayacağı maç bu maç mı yoksa Mart'ın 2. haftası mı? Virgül nokta kullan anlaşılmıyor
Raporlanan :yav senin hangi dediğin cıkmıski bu da cıkacak?tırıvırı tırıvırı![]()
Senin tahminlerin genelde tutuyor serkan. Bu maca ne diyosun ciddi ?Güldürme beni