⚽ SL 22/23 H:31 | Galatasaray 3-3 Karagümrük | MS | 23 Nisan

Muslara'nin yaptigi laubalilik degil gerizekalilik. Ayni hatayi daha once bircok kere yapti.
Ilk yaridaki kotu oyunun en buyuk sebebi Zaniolo'ydu. Hem kotu hemde cok bencil oynadi.
Oliveira'ninda iki tane uzun top atacak diye oynatilmasina gerek yok. Berkan oynasin daha iyi, sol bektede Dubois oynar bu sayede.
Icardi haftaya Besiktas macini kazandirip kendini affettirir.

Okan hoca maca ıkardi ile baslayip skoru aldiktan sonra cikaracakti. Tam tersini yapti

İşin trajik tarafı biz hakemlere yüklenirken tam tersi oluyor ve kendi laubali rezilligimiz ile liderliği altın tepside sunuyoruz fenere

Bu kahpe ligde şampiyonluğu her türlü son maça bırakacaklar orası kesin bari son maçta hakeme şans vermeyelim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sampiyonluk falan gitmedi bu takima güvenmeyen foruma girmesin... sanssizdik.... fenerde bütün maclarini alamayacagina göre sampiyon olacaz 2 puan geride girsek son maca kuslara koyup yine sampiyon oluruz
Fener tüm maçlarını alacaktır. Bu düzen değişmediği müddetçe siz ne puan kaybından bahsediyorsunuz yahu? Hangi ligi izliyorsunuz? Bir anda Valencia şov yapmayı mı kesecek? Bir anda hakemler mi adil olacak? Geçiniz.

Muslera'nın yapmış olduğu hata ve İcardi'nin kullanmış olduğu penaltıyı kabul edebilmek mümkün değil, yol bu kadar kısa iken bu amatörce hareketler nasıl olabilir aklım almıyor. Beşiktaş maçı için artık galibiyet dışında hiçbir senaryo lehimize olmaz. Olası puan kaybını derbi için değerlendirir iken kendi iç sahanda puan kaybetmek Galatasaray'a yakışmadı.

Son maça kalsa beraberlik bize yarasa bizim defansin paniğini düşünmek bile istemiyorum

75BC569D-FA34-44FA-B008-0DD967F725C8.jpeg

30 yildir futbol izliyorum böyle üstünlük görmedim

Her maç daha da zor olacak. Bjk maçı derbi.
İbb bize bilenir. İstanbul düşme hattında. Sivas bize kan davalı ve ibb gibi bilenecekler. Ankara zor deplasman. Kolay mac yok.

en azından 2.yarıya icardi ile başlamalıydık. düşündükçe o olsaydı bu olsaydı diyoruzda bu tip maçları pek sallamıyoruz burası çok net. sonrada ya büyük stres yaşıyoruz ya da böyle oluyor işte.

Saglik olsun

1 maclik kredimizi kullandik

Hala 4 puan öndeyiz yani son 5 macta 1 maclik kredimiz daha var

Sampiyon olacagiz rahat olun
Son 5 m değil. 6 maçta 1 maçlık kredimiz kaldı.
Yani son maça rahat girmek istiyorsak 5/5 yapmalıyız ki bana pek mümkün gelmiyor şu durumda.

bu sezondan sonra futbol izlemıcem

Muslera bugün maçı hediye edecekken takim bir tepki verdi icardi hem penaltı hem iki tane defans arkası pozisyon harcadı.
Atan ve tutan çok kötüydü.
Hoca sol bek olayını çözmeli
Oliviera yedek soyunmali oyun kuramıyor defans da da yok.
Bu takimin ikinci forveti gomis dır.
Bence bugün zaniolo oynayacak diye ters yaptı gomis bel ağrısı olduğunu sanmıyorum.

Fb maçına kadar Kalan tüm maçlarımızı kazandığımız ihtimali dışında bu 1 puanın 0 puandan çok bi farkı var mı? Sinirim bozuk kafam dağınık olduğundan odaklanamiyorum. Biriniz anlatın.

Geri
Üst Alt