⚽ SL 22/23 H:5 | Galatasaray 2-1 Gaziantep FK | MS | 5 Eylül

Tugay bı defol git ya

Senin Galatasarayliligina sokayım

İşte bizi bu yüzden hakemler saha da eziyor.

Oyuncusu pısırık,yöneticisi sessiz ve pısırık,yorumcuları sözde Galatasaraylı..
Galatasaray sahipsiz arkadaş.

Diğer talikımlara göre inanılmaz gerideyiz bu konularda.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

maç esnasında 3-4 tane antudan çıkıp gelen sarı bebe vardı yakalayın onlarıda yaşar kemalin yanına gitsinler

- Toreira, Boey ve Mertens mükemmeldi.
- Gomis değil Mertens kullanmalıydı penaltıyı.
- Seferoviç hep yedekten girmeli, bu adam gerçekten bitik galiba.
- Kaan Ayhan'a gerek olmadığını Emin net olarak gösterdi.
- Hala net 2 adet kanat lazım bize.

Hakem denen şerefsize düdük astırmayan yönetim haindir son olarak.
Emin şu anda yem olur renktas kaptırdığı top gol olsa kariyeri zedelenirdi. Emini beğeniyorum. Garaktiye aldığımız maçlarda sonrada oyuna girip iyice özgüven depolamali. Mentali kuvvetli olmuyor bizim Türk gençlerinin.

Hangi performans?
Boş pozisyonda topu eveleyip yediriyordu golü.
Yesek küfür eden ilk kişi sen olurdun.
Kaan Ayhan geldi deniyor hoşgelmiş.
Yemişim maliyetini emin memin le olmaz bu işler

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sen kahin misin? Ben beğendim kendisini. Küfür falan etmezdim de gencecik ,böyle baskılı bir maç ile sezona başlamış çocuğa.

Kaan'dan önce ihtiyaçlarımız var. Kaan yüzünden ön bölge ihtiyaçları eksik kalırsa göreceğiz asıl. İyi defans değil iyi hücum şampiyon yapar bu ligde. 50 dakika 10 kişi oynadık ona rağmen kaç kez geldi Antep.

Bein kanalında ağlıyorlar Antep vermiş maçı 10 kişi takıma böyle oynanmazmış. Ne zamandan beri anadolu takımını böylesine yorumlar oldu bunlar? Fb 10 kişiyken maçı çevirse sabaha kadar överler.

Zırıl zırıl ağlıyorlar.
Yav bunlar ilk defa böyle değil ki. Ahlak yok ahlak.
Geçtiğimiz sene de fener ike beşiktaş nasıl maç çevirir konuşurken bizim önde olduğumuz maçlarda rakip nasıl oyunu çevirir muhabbetini döndüren adamlar.

5 para etmez ar damarı çatlamış kişiler.

helal olsun helal olsun Aslan parçaları bu şeref yoksunu düzene resmen baş kaldırdıar.Böyle bir hakeme rağmen 10 kişiyle onur mücadelesi verdiler Aslansınız siz ASLANNNNNNNNNNNN

Yazdigini okudun mu? "Galatasaray'in maglubiyetine uzulecek kisinin..." demissin :) Cevap yetistirecegim, ortaligi gerecegim diye neler yaziyorsun. :)
Gerginlik yapmıyorum o cümlenin sonunda noktalama ile bitirir isen ters anlaşılır ben uyardım seni sen de nezaketen kusura bakma diyebilirdi. Yazdığım cümle hatasına takılana kadar nezaket gösterseydin keşke.

Geri
Üst Alt