⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:4 | Bayern Münih 2-1 Galatasaray | MS | 8 Kasım

Ben bu Zaha ile Ziyech'e acaip kuruldum yalnız.
Bu seviyedeki maçlarda gol katkısı vermeyeceklerse ne işe yarayacak bu adamlar.
Ziyechi bende çok gömdüm de herifin 3 tane net %100'lük pası var yav.
Biraz da oyun sistemini at finke oyunundan çıkarıp icardi ile rakibi kandırma oyunu oynayarak arkadan gelene boş kaleye yuvarlatmalı işler yapmamız lazım. Ofansif olarak değişime ihtiyacımız var.

Takımımla gurur duyuyorum... bu takım üstüne koya koya gerekli hamleleri yaparak bu maçları kazanacak seviyeye de gelecektir.

Bu arada biz Süper Lig'den bağımsız bir avrupa takımı olmuşuz net bir şekilde. Bunu 25 aralıktaki şikecilerle oynayacağımız maçta da göreceksiniz. En çok sevindiğim kısım bu valla. Ancak bizim takımın farklı bir sorunu, oyuncular ligi ciddiye almıyor. Gerçi almamış halleri de lider zaten.

bizim sayılmayan golde çizgi yanlış oyuncudan çekildi. Sağ bekin ayağı sanki bozuyor gibi duruyordu uzak açıdan.

Ramos gibi adam gerekmiyor. Sanchez gibi adam bulmusuz, daha dogrusu bulabiliyormusuz. O ayarda yine bulunur. Bakarsin bu kez Abdülkerim'i yedege ceker. Saka bir yana Abdülkerim prime'in babasini yasiyor.
Bence Ramos gibi bir futbol anlamında p.ç oyuncuya ihtiyacımız olduğu aşikar. Sanchez tuttu diye yeni gelecek olanın tutacağı biraz meçhul bazen biraz şans da gerekiyor.
Yani Ramos olur başkası olur elbet kaşarlaşmış kenardan girdiğinde odağını kaybetmeyecek oyuncu lazım.
İsime takılmıyorum bu arada şablondan bahsediyorum.

Yine final maci kazandikmi is biter bugun kopenhag macina baktim biraz united yuruye yuruye yeniyordu hojlund atsa 3-0 olmustu 10 kisiye bile ustunluk kuramadilar biz bunlarin icinden geceriz cunku yenmek icin uzerimize gelecekler
Duran toptan bir gol atıp kapanırlarsa zor maç olur. Bugünde ne olursa olsun 2 0'dan gelip kazanabilmeleri büyük basari , son 15 dakika tek kale oynadılar.

Geri
Üst Alt