Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 22.053
- 17.066
- 1.148
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ziyechi bende çok gömdüm de herifin 3 tane net %100'lük pası var yav.Ben bu Zaha ile Ziyech'e acaip kuruldum yalnız.
Bu seviyedeki maçlarda gol katkısı vermeyeceklerse ne işe yarayacak bu adamlar.
Orta saha ile ilgili kesin bir sorunu var. Yahu boru değil Bayern'le oynuyorsun, senin ilk stratejin oyunu tutmak olmalı.okan hoca bu ortasahayı 3leme işini ısrarla yapmıyor,sanırım oyunu yavaslatacagını düşünüyor !!
Bence Ramos gibi bir futbol anlamında p.ç oyuncuya ihtiyacımız olduğu aşikar. Sanchez tuttu diye yeni gelecek olanın tutacağı biraz meçhul bazen biraz şans da gerekiyor.Ramos gibi adam gerekmiyor. Sanchez gibi adam bulmusuz, daha dogrusu bulabiliyormusuz. O ayarda yine bulunur. Bakarsin bu kez Abdülkerim'i yedege ceker. Saka bir yana Abdülkerim prime'in babasini yasiyor.
Duran toptan bir gol atıp kapanırlarsa zor maç olur. Bugünde ne olursa olsun 2 0'dan gelip kazanabilmeleri büyük basari , son 15 dakika tek kale oynadılar.Yine final maci kazandikmi is biter bugun kopenhag macina baktim biraz united yuruye yuruye yeniyordu hojlund atsa 3-0 olmustu 10 kisiye bile ustunluk kuramadilar biz bunlarin icinden geceriz cunku yenmek icin uzerimize gelecekler
Ben o pozisyoda hala top çıktıktan sonra çekildiğini düşünüyorum. Çok saniyelik iş var oradabizim sayılmayan golde çizgi yanlış oyuncudan çekildi. Sağ bekin ayağı sanki bozuyor gibi duruyordu uzak açıdan.