Tarık Çetinkaya
10 Numara!
- 17 Eylül 2018
- 15.075
- 15.816
- 1.698
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir oyuncu kendisini bu kadar serbest/rahat hissetmemeli. Bu kadar kotu oynayip hala daha sacmalamaya devam etmek ozguven degil simariklik. Bu saatten sonra futbolu ogrenemeyecegine gore belki biraz kafasına vurup akillandirmak çare olabilir. Ha bana kalsa satar kurtulurum.Niye savunmayayım yav herif son 3 maçta 2 kere bizi ipten alan kişi.
İç sahada ben olsam 3-5 hafta oynatmam, çünkü taraftar baskısından 10 kat mallaşıyor. Şaban şaban hareketler var sen doğru pasını at skoru al sonra şov pası yaparsın.
Bundan sonra zaten gelen geçen içerde 5li oynayacak skorer bi 10 numara alıp kenara koyarım keremi. Deplasmanda frikik mi atıyor sprint mi atıyor kendi bilir.
Şu pozisyon neydi öyle yaw. Sinemada görsen yok artık falan olursun
Savundugum yok ama kadroda daha iyisi varmi? Zaha deme sakin cunku daha iyi degil. Daha iyisini transfer etmedigimiz surece en iyisi kerem. Istatistikler de buku dogruluyoyor zatenEvet, mesela Alanyaspor maçı. 4-0 net galibiyet.
Hocam bu maç Kerem savunma lütfen ya. Tamam ben de seviyorum da bu kadar top kaybı yaparsan takımın oyununun içine edersin.