- 22 Kasım 2008
- 10.116
- 5.423
- 2.323
Kadıköy'de Icardi'nin pozisyon için net değil, açılar yetersiz falan diyenler bunda tek açı nasıl cart diye çalmaya yetiyor bir çift laf söyler umarım...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o maç bitmeyecek gerçekten.ts-fb maçında -allah göstermesin- ölü olur ben size diyeyim. bilerek bir şeyleri kaşıyorlar. haftalardır.
İcardi için karar yok ortada? Resmi siteden pozisyonla ilgili yorumda yaptılar. Bu güne kadar hiç bir GS yönetimi küfür eder tarzda falan konuşmadı yani beklenti Fb tarzı ise hiç o tarz yok GS'de. Ayrıca yönetimler gücünü taraftar desteğinden alır. Bu sezon daha ilk haftadan itibaren yönetime yüklendi her şeyde taraftar ilk önce Tff'ye yüklenilmeli zaten sezon sonu seçim var. Sen Tff yerine yönetime tepki gösterirsen bu seferde bak bunların taraftar zaten yönetime düşman biz iyice doğrayabilirsin yolunu açarsın.yanlıs düşünüyorsun işte o yönetimi senın oyuncularının takımının hakkını savunsun diye seçtik ama yönetim satılmış gibi hareket ediyorsa yönetim ıslıklanmalı gayette ciddiyim sinirle söylemiyorum bunu
icardi icin tek kelime etmedilet bugun yine aynı
sence bir gariplik yokmu
Napayım daha ben? Organize hakem terörüne işlemedi totemimiz.Kasımpaşa bu maçtan puan alırsa avatarımı sezon sonuna kadar kasımpaşa logosu yaparım. O derece imkansız iş.