SL 23/24 H:27 | Fenerbahçe 2-1 Kasımpaşa | MS | 24 Şubat

Kadıköy'de Icardi'nin pozisyon için net değil, açılar yetersiz falan diyenler bunda tek açı nasıl cart diye çalmaya yetiyor bir çift laf söyler umarım...

Senenin başından beri bir taraf sürekli haksızlığa uğrarken bir taraf alenen kollanıyor. İnsanların içinde kin ve öfke birikiyor. Çok tekhlikeli bir iş yapıyorlar, farkında değiller.

Avrupada falan olsa cesaretli bir savcı çıkardı çarşaf çarşaf şike tapeleri görüntüleri yayınlanırdı, koçun ters kelepçeyle araca bindirilişini izlerdik
Gerçi oldu da ne oldu
Yaptık ama nolacak ki dediler pişkin pişkin
Zerre ceza almadılar
Tescilli şikeci takım vazgeçecek miydi şike yapmaktan yani

benim günüm güzel gidecekken son saniye dandik bir işle benim günümü mahveden insanların başına en kötüleri gelmeli , en büyük acıları çekerler umarım.

Bakın görün bizim yönetime rağmen bunların aldığı bu haram puanlar onlardan yine bir bir cikacak

Aynı kale arkasındaki İcardi'nın pozisyonunda kamera açısı yok deyip şu görüntülerle 90+4 de VAR'a çağırmak! Fıkra bu kadar.

Bir ülkenin sinir uçlarıyla bu kadar da oynanmaz
Oynayan da ne üdüğü belirsiz 3-5 tane hakem ve VAR hakemi
Bir gün çok fena şeyler olacak, aynı koçun dediği gibi bir yerlerde birileri bir şey yapacak, yazık olacak

yanlıs düşünüyorsun işte o yönetimi senın oyuncularının takımının hakkını savunsun diye seçtik ama yönetim satılmış gibi hareket ediyorsa yönetim ıslıklanmalı gayette ciddiyim sinirle söylemiyorum bunu
icardi icin tek kelime etmedilet bugun yine aynı
sence bir gariplik yokmu
İcardi için karar yok ortada? Resmi siteden pozisyonla ilgili yorumda yaptılar. Bu güne kadar hiç bir GS yönetimi küfür eder tarzda falan konuşmadı yani beklenti Fb tarzı ise hiç o tarz yok GS'de. Ayrıca yönetimler gücünü taraftar desteğinden alır. Bu sezon daha ilk haftadan itibaren yönetime yüklendi her şeyde taraftar ilk önce Tff'ye yüklenilmeli zaten sezon sonu seçim var. Sen Tff yerine yönetime tepki gösterirsen bu seferde bak bunların taraftar zaten yönetime düşman biz iyice doğrayabilirsin yolunu açarsın.

Biz ne izliyoruz ya çoktan bitirmiştik ligi cidden işin psikolojisini aşmakta sıkıntı. Şikayet edecek isyan edecek bir yerde yok her hafta kendi kendimizi yiyoruz.

ankaragücü başkanının hakeme saldırması filan hikaye. o olaydan sonra madde değiştirdiler. bugünlere hazırlık için çünkü açık açık provakasyon yapıyorlar ve bir maçta tarfatar sahaya dalıp kötü olaylar yaşanacak böyle devam ederse.

Ismailin surata bakin 😂😂 her seyin farkinda. Acik acik sike yaptiklarini biliyor

Gerçekten farkında değiller ülkenin sinir uçlarıyla oynuyorlar ,koç gerçekten söylediği gibi gözünü karartmis durumda adam herseyi göze almış gibi

Keşke paşanın hatasıyla yeselerdi gol
O zaman bu itlerin huyunu biliyoruz fenere yatıyor şerefsizler derdik
ama bu itler o olmadı hadi bakalım biz devreye gireriz diyerekten hakem bozuntularını devreye sokuyor anında

Geri
Üst Alt