Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onların suçu ne ? nerden bilsinler böyle rezalet mücadele etmeyen bir takımın sahada olacağını normal topu oynasak atarız 5 te 6 da herkes sahada yürüyor baris Alper hariç geleceğimi görüyor insanlar sadece tahmin yurutuyor5 atarız 6 atarız diyenlerden harbi nefret etmeye başladım artik
Ferdiyi hiç takip etmedi maç boyu. Ayrıca çok top kaybediyor ve kırmızı görme riski taşıyor.Ziyech neden çıkıyor
Zaten bu hakemi bunun için atadılar. Faulü fener yapıyor ama biz yapmışız gibi fener lehine veriliyor pozisyon.Takımı eleştiren arkadaşlara söylüyorum. Sadece ilk yarıda 5-6 tane gereksiz pozisyonda hücumumuzun durdurulmasını saydım. En önemli özelliğimiz ön alan baskısında kaptığımız toplarda ve tornavia'nın hırsı barış'ın gücü resmen sindirildi.
Şu maçta takıma tek bir laf bile etmem çünkü en kötü maçlarımızda bile Önalan baskısı ve bir şekilde golü atıp maçı almayı bildik.
Şimdi söyleyin bana bu maçta böyle bir şey mümkün mü topu kaptığın anda faul çalınıyor. En önemli özelliğin ön alan baskısını kullanarak nasıl gol atacaksın?
Ya geçin bu işleri böyle top mu oynanır adamlar 10 kişi kaldı rezillik diz boyu top oynayan yokki sindirilsin adamlar bizden daha iyi daha atakTakımı eleştiren arkadaşlara söylüyorum. Sadece ilk yarıda 5-6 tane gereksiz pozisyonda hücumumuzun durdurulmasını saydım. En önemli özelliğimiz ön alan baskısında kaptığımız toplarda ve tornavia'nın hırsı barış'ın gücü resmen sindirildi.
Şu maçta takıma tek bir laf bile etmem çünkü en kötü maçlarımızda bile Önalan baskısı ve bir şekilde golü atıp maçı almayı bildik.
Şimdi söyleyin bana bu maçta böyle bir şey mümkün mü topu kaptığın anda faul çalınıyor. En önemli özelliğin ön alan baskısını kullanarak nasıl gol atacaksın?