⚽ SL 23/24 H:37 | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | MS | 19 Mayıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerginlik hic bir takima yaramaz bunu görmüs olduk yine

Daha sakin kalmaliyiz

Beraberligin de yetmesi rehavet’e yol acmis bu belli

Devre arasi ise yarayacaktir diye düsünüyorum

Ziyech tamamen kendine oynuyor. Demirbay çok rölantide, sıradan maç gibi oynamaya çalışıyor. Köhn şimdilik derbi atmosferini kaldıramadı gibi, güvensiz oynuyor. Mertens'i fizikle agresiflikle yıldırmak için çok uğraşıyorlar, 11 kişilerken de biraz işe yaradı özellikle. Davinson'un maç ritminde olmadığı biraz belli. Takım olarak ya konsantrasyonumuz düşük ya da fazla rehavet içindeyiz. FB 11 kişiyken pres yaparken geriden nasıl oyun kuracağımızı hiç bilemedik.

Torreira-BAY ve Nelsson ekstra didiniyor takımda. BAY'ı çok kalabalık savunuyorlar. Buna rağmen zorluyor rakibi ama bu uğraşı sırasında bir kaza 2. sarı kartı görmesi çok muhtemel. Sakınmıyor hiç kendini. Kolu gelir rakibe, ayağına basar falan... Torreira yerine vasat bir defansif orta sahamız olsa rakip 10 kişiyken bile hepten ezilirdik.

Taraftar da tüy dikiyor. Oyuncuları maça iteceklerine daha da dağıttılar. Şu maçta sahaya yabancı madde atanları mutlaka tespit edip bir daha stadın mahallesine bile sokmayalım.

Kerem demirbay ile Biz 10 kişi oynuyoruz Berkan bile daha etkili oynar bundan

5 atarız 6 atarız diyenlerden harbi nefret etmeye başladım artik
Onların suçu ne ? nerden bilsinler böyle rezalet mücadele etmeyen bir takımın sahada olacağını normal topu oynasak atarız 5 te 6 da herkes sahada yürüyor baris Alper hariç geleceğimi görüyor insanlar sadece tahmin yurutuyor

Ama ben maçtan bağımsız oranlardan dolayı min 2 gol bekliyorum maçta oranlar 2.5 üst diyor

bu arada ilk yari toplasan 20dk oynanmistir

hakem 5dk uzatma verdi saka gibi

Hakemden bile kötü takım ve taraftar gördük. Adamların sezon başından beri şu maçta yapacağı saçma salak şeylere hazırlanıyordu, Mert Hakan çetesinin gazına gelecek adamlar bilet alıp maç izlemesin. Daha 10.saniyede Fener lehine faul çalan MANUEL ATAMA Kardeşler zaten top oynatmamak için uğraşırken takımdan hiç bir şey göremedik

Ziyeş çıkar 45 te aga çıkmalı da. Çok kötü oynuyor. Ya da ortaya Ziyeş girsin sarı kartlı Mertens çıksın hakem atabilir bizden oyuncu şuan.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takımı eleştiren arkadaşlara söylüyorum. Sadece ilk yarıda 5-6 tane gereksiz pozisyonda hücumumuzun durdurulmasını saydım. En önemli özelliğimiz ön alan baskısında kaptığımız toplarda ve tornavia'nın hırsı barış'ın gücü resmen sindirildi.

Şu maçta takıma tek bir laf bile etmem çünkü en kötü maçlarımızda bile Önalan baskısı ve bir şekilde golü atıp maçı almayı bildik.

Şimdi söyleyin bana bu maçta böyle bir şey mümkün mü topu kaptığın anda faul çalınıyor. En önemli özelliğin ön alan baskısını kullanarak nasıl gol atacaksın?
Zaten bu hakemi bunun için atadılar. Faulü fener yapıyor ama biz yapmışız gibi fener lehine veriliyor pozisyon.

Abi kaç haftalardır kötü oynuyoruz

Herşeyden evvel inanılmaz yavaş oynuyoruz

Orta saha zaten kötü en ufak bir organizasyon yok

İcardi desen sahada yok hayalet gibi

Böyle olmaz ama

Okan zaten oyuna müdahale konusunda sıkıntılı

Ayrıca takım çok lakayt icardi topa bile koşmuyor cildiricam ziyech sadece artistlik peşinde demirbay casper

Takımı eleştiren arkadaşlara söylüyorum. Sadece ilk yarıda 5-6 tane gereksiz pozisyonda hücumumuzun durdurulmasını saydım. En önemli özelliğimiz ön alan baskısında kaptığımız toplarda ve tornavia'nın hırsı barış'ın gücü resmen sindirildi.

Şu maçta takıma tek bir laf bile etmem çünkü en kötü maçlarımızda bile Önalan baskısı ve bir şekilde golü atıp maçı almayı bildik.

Şimdi söyleyin bana bu maçta böyle bir şey mümkün mü topu kaptığın anda faul çalınıyor. En önemli özelliğin ön alan baskısını kullanarak nasıl gol atacaksın?
Ya geçin bu işleri böyle top mu oynanır adamlar 10 kişi kaldı rezillik diz boyu top oynayan yokki sindirilsin adamlar bizden daha iyi daha atak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt