⚽ SL 23/24 H:37 | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | MS | 19 Mayıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
her şey bittikten sonra gel mel diye açıklama yapıp taraftarın gazını alıp adaya geçip deniz manzarası izleyerek viskiyle keyif çekecek adamlar olan bizlere oluyor komik :D

Bize maçı kaybettiren nasıl olsa kesin galip olmadı berabere kalacağımız havasıyla maçtan sonra yapılacak gösteriler.Bir sakin şekilde topa sahip olamadık.Aşırı hırs yapmayacaksın.

boş boş konuşmuş yine. neredeydin sen onlar oradayken. iş isten geçmiş gel diyorsun. dua edinde şampiyonluk kaçmasın. yoksa kimse yasanacaklari hayal bile edemez.

cidden haftaya şampiyon olsak kutlayacak olan var mı?

Kaç senedir içerde dışarıda yenerek şampiyon olduğumuzda nasıl kutladıysak şimdide aslanlar gibi kutlayacağız.
Doğruyu söylemek gerekirse 10 kişi çok iyi defans yaptılar.Bizim sadece bu maç değil çoğu maçta yaptığımız dönen toplarda rakiplerin çok rahat topları alması ve rahat bomboş pas yaptırmamız çok büyük fiyasko.Bu şekilde rakipleri dengesizde yakalayamıyoruz.Sürekli tekrar yerleşen rakibe hücum yapıyoruz.Bunda en büyük etken sahadaki oyuncuların doğru yayılmayışı ve kerem d.gibi yetersiz oyuncular. sadece bu maçta yapmadık.Çok maç var böyle.
Ligi geçtim prag maçı kopenhag maçı hep böyle olmadımı.

Yahu sanki bütün maçlarda süpermişizde bu maçta rezil oymamış gibi yorumlar yapmayalım.
İyisiyle kötüsüyle bu maçta yenildik.Bu maçı kazansaydıkda bizim düzeltmemiz gereken çok ciddi eksiklerimiz var.Bu kadar basit.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

maçı aile dostu bir fenerliyle izledim. diyor ki sizinkiler neden oynamıyor. cevap veremedim amk adama. bom bok bir maç oldu. bütün neşem tadım tuzum hepsi kacti. yatacak yerin yok okan. sictin sivadin bugün.

yahu bizim takım sanki ''yenilin, son haftaya kalsın'' diye talimat almış gibi oynadı.Rezalettik.

Kopenhag, prag, ve bugün. Bu sezon mecbur en iyi performans vermemiz maclarda inanilmaz kötü oynadik, rezillik.

Cok kötüydük, cok.

Kafayi cok takiyorsunuz, futbol bu. Yenmekte var, yenilmekte var, oyunun parcasi bu. Daha bu sene 2 genc kalpten gitti, suyun obur tarafinda.

Fanatizm, insani kalpten goturur sagliginiza darma dagan eder. Sampiyon olursak, sevinci maximum 2 gun surer, sonra hayat devam eder, olmasak da aynisi olur.

Burda olduk, bittik, modunda olanlari anlamiyorum. Haftaya Konyadan 1 puan alamazsan, sampiyon olma zaten, hakketmedin.

Topcular bile simdi siniri gecmistir, kendinize fazla kaptiriyorsunuz. Futbol bir eglencedir, ben yensek mutlu oluyorum bir 10 dakkika, yenilsek kafama takmiyorum.

Hayatta cok daha kotu seyler var.

Takmayin fazla

Kafayi cok takiyorsunuz, futbol bu. Yenmekte var, yenilmekte var, oyunun parcasi bu. Daha bu sene 2 genc kalpten gitti, suyun obur tarafinda.

Fanatizm, insani kalpten goturur sagliginiza darma dagan eder. Sampiyon olursak, sevinci maximum 2 gun surer, sonra hayat devam eder, olmasak da aynisi olur.

Burda olduk, bittik, modunda olanlari anlamiyorum. Haftaya Konyadan 1 puan alamazsan, sampiyon olma zaten, hakketmedin.

Topcular bile simdi siniri gecmistir, kendinize fazla kaptiriyorsunuz. Futbol bir eglencedir, ben yensek mutlu oluyorum bir 10 dakkika, yenilsek kafama takmiyorum.

Hayatta cok daha kotu seyler var.

Takmayin fazla
motzfield

kimse kusura bakmasın galatasaray bu duruma düşemez, şampiyon olsak da olmasak da bu maçın hesabı verilecek, bu kadar pislik yaptıkları bir sezonda böyle bir maçı oynayan herkesin bundan sonraki sezonlarda tek hedefi bunu telafi etmek olacak yapamayan siktir olup gidecek yönetim okan icardi oyuncular hepsi dahil buna

bu maçın sorumluları şampiyonlar liginde finale falan kalmış olsaydı da aynısını derdim, 2 senelik bütün emeklere yazık edildi bugün kabul etseniz de etmeseniz de durum bu

Son düzenleme:
Sikeciler pazartesi derbi hazirliklarina baslarken bizimkiler carsamba basladi. Okan istifa!

Kopenhag, prag, ve bugün. Bu sezon mecbur en iyi performans vermemiz maclarda inanilmaz kötü oynadik, rezillik.

Cok kötüydük, cok.
Ortak noktalari rakiplerin fizikli sert oyunlari. Hep soyluyorum bu takim bu sene klite aldi ama fizik verdi . Berkan gibi oyuncuarin onemi anlasilacak.

puan kaybı olur, kayıp 3 puandır, avantaj bizdedir ve haftaya da şampiyon oluruz o ayrı ancak maç sonrası olan olaylar hiç iyi olmadı. galatasaray'ın bir tane görevlisinin kılına zarar gelmemesi lazım. geliyorsa da buna sebep olanlar; stadını, görevlisini koruyamayan sorumlular hesap vermeli.

Sonuçlar:

1- bu kulüp final maçı olmadan konsantre olamıyormuş (haftalardır şu mağlubiyetin telafisi olması final maçları oynadık)

2- bu maçlarda psikolojik olarak hazır adamı oynatmak lazımmış (bnde sanchez demiştim ama bardakçı, aktürkoğlu daha fazla çabalayacaktı, diğerleri sıkıntı yok 1 puana şampiyonuz kafasında çıkmış umurlarında değil işin psikolojisi)

3- şampiyonluk maçı varsa o hafta sahada kalacakmışız. Seçim meçim o aday bu değil saçma oldu.

4- bu tarz yenilgilerin büyük etkileri olabileceğini düşünecekmişsin ki okan on bunu atlaması çok garip oldu. öyle 2 gün yatalım sonra maça bakalım olmuyormuş

5- o stadın son ışığı kapanana kadar tetikte olacakmışsın. Yöneticiler dua etsinler o bayrağı orta sahaya saplamamışlar

6- beraberliğin yettiği maçlarda duran top fırsatı vermemek için özel çaba harcamak lazımmış. Ceza sahasına yakın taca bile atmayaaksın abi. O top seker gelir girer (Konya maçı için en büyük ders)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt