- 20 Mayıs 2019
- 10.566
- 10.086
- 1.473
her şey bittikten sonra gel mel diye açıklama yapıp taraftarın gazını alıp adaya geçip deniz manzarası izleyerek viskiyle keyif çekecek adamlar olan bizlere oluyor komik 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cidden haftaya şampiyon olsak kutlayacak olan var mı?
motzfieldKafayi cok takiyorsunuz, futbol bu. Yenmekte var, yenilmekte var, oyunun parcasi bu. Daha bu sene 2 genc kalpten gitti, suyun obur tarafinda.
Fanatizm, insani kalpten goturur sagliginiza darma dagan eder. Sampiyon olursak, sevinci maximum 2 gun surer, sonra hayat devam eder, olmasak da aynisi olur.
Burda olduk, bittik, modunda olanlari anlamiyorum. Haftaya Konyadan 1 puan alamazsan, sampiyon olma zaten, hakketmedin.
Topcular bile simdi siniri gecmistir, kendinize fazla kaptiriyorsunuz. Futbol bir eglencedir, ben yensek mutlu oluyorum bir 10 dakkika, yenilsek kafama takmiyorum.
Hayatta cok daha kotu seyler var.
Takmayin fazla
Ortak noktalari rakiplerin fizikli sert oyunlari. Hep soyluyorum bu takim bu sene klite aldi ama fizik verdi . Berkan gibi oyuncuarin onemi anlasilacak.Kopenhag, prag, ve bugün. Bu sezon mecbur en iyi performans vermemiz maclarda inanilmaz kötü oynadik, rezillik.
Cok kötüydük, cok.