Faruk Mert
Kırmızı Üye
- 4 Aralık 2008
- 2.322
- 405
- 1.823
Herkesin adeleti şaşar ama Allahin şaşmaz. Bu Mac’in sonucu ne olursa olsun bu saatten sonra gerekirse o Tff binası yikilacak ama o Yali yalakasi o koltukta kalmayacak!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet adamlar Hande diye diye ortalığı yıkmışlardı.Vallahi şu yayın yönetmenlerini ifşa edin ya.
Ulan Mertens'in pozisyonunun tekrarını nasıl vermezsiniz?
Yapacak birsey yok maci alacaksin sonra cikip hakemde tff yede yardakcilarinada ana avrat duz gideceksin tehdit edeceksin nasilsa baskan ceza alacak alsin bir daha alsin maca gelmesin evden izlesin geri adim atmayacaksinhocam bu tür hakem işleri yüzünden sıkıntılı maçlar diyorum işte.
11 e 11 de koyarız kötü bile oynasak - bu işlerle de uğraşmamız gerekiyor hep.
Barış bire birde kalıyor akıllı olsa faulü aldırır kartı yerSivaslı 3 oyuncu sarı gördü. Biri stoper. Onun üzerine oynanmalı.
10-10 olursa Sivas iyice dağılır.
Yönetim boş açıklamalar harici birşey yapmazsa mayısa kadar bunu yaşayacağız zaten.Mertens'e yapılan hareket net kırmızı. Herif faul bile vermedi.
Sivas'ın stoperinin Torreira'ya faul yaptığı pozisyonda ikinci sarı karttan kırmızı görmesi gereken pozisyonu es geçti.
Sivas'ın sayısız kasti faulünü ya es geçti, ya da kartsız geçti.
Resmen sahada alenen doğranıyoruz şu anda
Dışarı çıkıyor sandım başta.
İlk golümüzü anlatırken gözyaşları pıtGüntekin cenazesi var gibi anlatıyor pozisyonları![]()