⚽ SL 24/25 H:15 | Sivasspor 2-3 Galatasaray | MS | 8 Aralık

Herkesin adeleti şaşar ama Allahin şaşmaz. Bu Mac’in sonucu ne olursa olsun bu saatten sonra gerekirse o Tff binası yikilacak ama o Yali yalakasi o koltukta kalmayacak!

Şu yancı kuruluş hakkında açıklama yapılmalı diyorum 2 senedir ama oralı olan yok.
VAR kamerasında bunların 500 metreden gösterdikleri açıya bakılıyordu. VAR odasında bütün açılar görünüyor yalan olduğu belli oldu.
Oradaki herifler bizim izlediğimiz açıdan görüyor pozisyonları.
Aynısı Mertens’e yapılan kırmızı kartlık pozisyonda oldu. Yine uzaydan gösterdiler şerefsizler.

5 li savunma oynamaları çok işimize geldi.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yelertzade ile nelson girmeli
Barışla mertens çıkanilir

Yunus top tutar sallai kontra kovalar

Hiç basmaya lüzüm yok
Saha zeminide yumuşacık sakatlığa çok müsait

Mertens'e yapılan hareket adam sakatlamaya direkt teşebbüs. Kasti hareketin sözlük anlamı.
Faul bile vermedi utanmaz herif.
Yayınlayanlar da ölü numarası yapıyor.
Allah hepinizin cezasını versin.

hocam bu tür hakem işleri yüzünden sıkıntılı maçlar diyorum işte.

11 e 11 de koyarız kötü bile oynasak - bu işlerle de uğraşmamız gerekiyor hep.
Yapacak birsey yok maci alacaksin sonra cikip hakemde tff yede yardakcilarinada ana avrat duz gideceksin tehdit edeceksin nasilsa baskan ceza alacak alsin bir daha alsin maca gelmesin evden izlesin geri adim atmayacaksin

kulüp maç sonunu beklemeden derhal açıklama yapmalı gerekirse açıklamada ana bacı sövülmeli bu düzene

Mertens'e yapılan hareket net kırmızı. Herif faul bile vermedi.
Sivas'ın stoperinin Torreira'ya faul yaptığı pozisyonda ikinci sarı karttan kırmızı görmesi gereken pozisyonu es geçti.
Sivas'ın sayısız kasti faulünü ya es geçti, ya da kartsız geçti.
Resmen sahada alenen doğranıyoruz şu anda
Yönetim boş açıklamalar harici birşey yapmazsa mayısa kadar bunu yaşayacağız zaten.

çok iyi top oynadık ilk yarı.. arada çok fark var.. tek sıkıntı kondisyon 70 den sonrası için doktor desteği şart..

Mertensin pozisyonunu yakin cekim göstermediler. 1 Saniye birsey yokmus gibi uzak cekimden görüntü var. Neden? Cünkü kirmizi kart.

Zemin çok kötü, Metehan gibi akıldan yoksun acemi bir oyuncu var ve takımı iki haftadır yakıyor, geriye düşüyorsun ve Federasyonda başkan yardımcısı eski bir Sivas başkanından korkan VAR camiası. (Hakem en masumu, iyi yönetiyor üzerindeki baskıya rağmen.)
İkinci yarı Fiziksel mücadele için defans şart (Nelson, Jelert) ve Mertens'i çıkarıp bu hamleleri yapmanız lazım.

2.yarı başında degısıklıkle baslamalı ,umarım 75i beklemez takım eksikken

Geri
Üst Alt