Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.126
- 39.439
- 3.993
Torreiranin pozisyonda eli kapalı degilmiydi ?
bu kuşlar neden ağlıyor
bu kuşlar neden ağlıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
erkek voleye koyalım toplar belki takımDoğal pozisyonda yumruklamış ne var bunda vasf
genelTorreiranin pozisyonda eli kapalı degilmiydi ?
bu kuşlar neden ağlıyor
Sempatik ve istatistikten dolayi millet fazla iyimser yaklasiyor kendisine.Mertensin yerine transfer lazım diye bağırıyor takım
Ikinci yarida ayni olduBoşa giden bir ilk yarı.
Sara hariç oynayan adam yok.
Üst düzey ligde oynadığı oyun tarzıyla bu kadar sakatlığa meyilli bir herife şu dönem kisme 70 verip almaz. Napolideki iyi halinden bayağı uzakta.Valla bu seneyi tamamlasın ben buna okeyim.
Yahu reis bence bunların hepsi mazeret.En son 13 gün önce Kayseri macini oynadik. Sonrasinda sanirim takim izinliydi. En fazla 3 verimli idmanla oynadik bu maci. Fizik olarak hic bir sekilde diri degildik, rakip tam aksine %100 diriydi. Adana ve Hatay haric kiminle oynasak zorlanacaktik bugün. Idman ve mac temposunu yeniden yakaladiktan sonra daha iyi oynariz.
Bazı isimleri yok bile saymadım ismini görünce mesajını bile okumadan geçiyorum çünkü art niyetli oldukları gayet açık.Bir teknik direktor dusunun, 3 sezondur ligi domine eden, dominant futbol ile rakiplerin ve tarafsiz futbol izleyicisinin bile takdirini alan herhangi birisine "onun dahili yok, 2-3 oyuncu yapiyor baska hoca gelse takim kendine gelir (!) "diyen futboldan zerre anlamadigini hatta daha ileri gideyim, futbol yorumu yapmak sanki zaruri oldugunu dusunup evinden ahkam kesmeyi bilirler anca, cok bilmisler ya...
Takim iyi oynadiginda ortaliktan kaybolan, kotu oynadiginda hemen suraya damlayan kisilerden bahsediyorum.
Gelip burada bu tiplerden futbol yorumu okuyoruz bunlarin yaptigi yorum degil o yuzden her atilan yoruma otomatik saygi falan da beklenmemeli.
Ben istesemde yok sayamiyorum bu da yonetici olmanin dezavantajiBen o isimleri yok bile saymadım ismini görünce mesajını bile okumadan geçiyorum çünkü art niyetli oldukları gayet açık.
maçta bizim bile dikkatimizi çekmedi çünkü ekrana verilmedi allah belanızı versin bein sports
maçta bizim bile dikkatimizi çekmedi çünkü ekrana verilmedi allah belanızı versin bein sports