⚽ SL 24/25 H:18 | Galatasaray 2-1 Göztepe | MS | 4 Ocak

müthiş 1 herif. bu adamı championship'ten bulup getirip acur'a kumbarat'ı sokturmak büyük meziyet.

Hocayi 3'lü oynatmadigi icin elestirenler görüyorum. Eldeki malzeme (sol bek Jakobs) eksikliginden dolayi bazi maclarda zorunlu olarak üclü oynadik. Gören de sezon basindan beri 3'lü oynadigimizi sanacak. Nelsson bugün hata yapip gol yedirse niye 3 stopere döndük diyenler olurdu. Orta saha ve kanat eksikliginden dolayi hoca kulübede ne kadar tecrübeli oyuncu varsa sahaya sürmeye calisiyor.

Hocayı 3lü oynatmadığı için eleştirenlere kontr argüman sunmayacaksan lafa neden onunla başlıyorsun?

Jakobs u sol stoper deneme vaktidir

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocayı 3lü oynatmadığı için eleştirenlere kontr argüman sunmayacaksan lafa neden onunla başlıyorsun?
Fener'i deplasmanda 3'leyen, Kayseri'yi 5'leyen standart kadroyla basladik. Bizim normal sistemimiz 4'lü zaten. Normalin neden disina cikmasi gerektigini savunanlar argüman sunarsa iyi olur. 2,5 yildir ligin sefiri olan hocamiz kadrodan alabilecegi maksimum verimi aliyor bana kalirsa.

Çok zor maç olacağı belliydi kazanmak müthiş oldu. Takımda genel olarak bir performans eksikliği vardı aradan dönüşlerde her zaman bu sorunlar oluyor. Sara maçı tek başına taşıdı inanılmaz iyi oynadı ve bu galibiyetin açık ara en önemli mimarıydı. Takımın Başakşehir maçlarıyla ritmi arttırması ve devre arası öncesindeki formu bulmaya başlaması lazım.

97 ve 99'da yapılan faullerde aklıma gelen ilk ve tek şey Lemina - Malatya maçıydı

Fener'i deplasmanda 3'leyen, Kayseri'yi 5'leyen standart kadroyla basladik. Bizim normal sistemimiz 4'lü zaten. Normalin neden disina cikmasi gerektigini savunanlar argüman sunarsa iyi olur. 2,5 yildir ligin sefiri olan hocamiz kadrodan alabilecegi maksimum verimi aliyor bana kalirsa.

fizikli ve koşan takımlara karşı 3lü daha iyi oluyor da ondan, 3lüye geçiş de fevkalade doğal ve pürüzsüz olduğundan 4lü normal 3lü anormal gibi bi ayrım yapılamaz. 2.5 yılın da bi etkisi yok diziliş muhabbetinde.

fizikli ve koşan takımlara karşı 3lü daha iyi oluyor da ondan, 3lüye geçiş de fevkalade doğal ve pürüzsüz olduğundan 4lü normal 3lü anormal gibi bi ayrım yapılamaz. 2.5 yılın da bi etkisi yok diziliş muhabbetinde.
haklisin ama sürekli ayni sistemi devam ettirecek kadro derinligi ve oyuncu profiline sahip degiliz. bunu da göz önünde bulundurmak gerekiyor. sistem ister istemez zorunlu olarak degisiyor. bugün yedek kulübemizde yer alan oyuncularla ne kontra atak yapilir, ne top tutulur.

jakobs ve sara'nin üstün gayreti olmasa bitmistik bugün. göztepe hirpaladi.

1736020309555.webp

Fenerden açıklama gelmiş psikolojilerini iyice bozduk.

Bunlar ne yaşıyorlar abi yav bu kafayı ben de istiyorum

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fark 11 puan olunca umutlari bitmek uzere, bir macta hata yaptiklari an bitecek onlar icin lig.

haklisin ama sürekli ayni sistemi devam ettirecek kadro derinligi ve oyuncu profiline sahip degiliz. bunu da göz önünde bulundurmak gerekiyor. sistem ister istemez zorunlu olarak degisiyor. bugün yedek kulübemizde yer alan oyuncularla ne kontra atak yapilir, ne top tutulur.

jakobs ve sara'nin üstün gayreti olmasa bitmistik bugün. göztepe hirpaladi.

Ekli dosyayı görüntüle 273705

kadro derin değil evet ama bugünkü 11 zaten 3lüye daha elverişli idi murph
kaan davinson abdül
barış toreira sara jacobs
mertens yunus
osimhen
başta dan dun stoper-bek arasına atılan topları daha rahat alıyoruz, hem yunusu daha verimli kullanırdık hem de osimen o kadar yalnız kalmazdı. imho

Geri
Üst Alt