Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 31.901
- 28.132
- 1.933
müthiş 1 herif. bu adamı championship'ten bulup getirip acur'a kumbarat'ı sokturmak büyük meziyet.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocayi 3'lü oynatmadigi icin elestirenler görüyorum. Eldeki malzeme (sol bek Jakobs) eksikliginden dolayi bazi maclarda zorunlu olarak üclü oynadik. Gören de sezon basindan beri 3'lü oynadigimizi sanacak. Nelsson bugün hata yapip gol yedirse niye 3 stopere döndük diyenler olurdu. Orta saha ve kanat eksikliginden dolayi hoca kulübede ne kadar tecrübeli oyuncu varsa sahaya sürmeye calisiyor.
Fener'i deplasmanda 3'leyen, Kayseri'yi 5'leyen standart kadroyla basladik. Bizim normal sistemimiz 4'lü zaten. Normalin neden disina cikmasi gerektigini savunanlar argüman sunarsa iyi olur. 2,5 yildir ligin sefiri olan hocamiz kadrodan alabilecegi maksimum verimi aliyor bana kalirsa.Hocayı 3lü oynatmadığı için eleştirenlere kontr argüman sunmayacaksan lafa neden onunla başlıyorsun?
Fener'i deplasmanda 3'leyen, Kayseri'yi 5'leyen standart kadroyla basladik. Bizim normal sistemimiz 4'lü zaten. Normalin neden disina cikmasi gerektigini savunanlar argüman sunarsa iyi olur. 2,5 yildir ligin sefiri olan hocamiz kadrodan alabilecegi maksimum verimi aliyor bana kalirsa.
haklisin ama sürekli ayni sistemi devam ettirecek kadro derinligi ve oyuncu profiline sahip degiliz. bunu da göz önünde bulundurmak gerekiyor. sistem ister istemez zorunlu olarak degisiyor. bugün yedek kulübemizde yer alan oyuncularla ne kontra atak yapilir, ne top tutulur.fizikli ve koşan takımlara karşı 3lü daha iyi oluyor da ondan, 3lüye geçiş de fevkalade doğal ve pürüzsüz olduğundan 4lü normal 3lü anormal gibi bi ayrım yapılamaz. 2.5 yılın da bi etkisi yok diziliş muhabbetinde.

haklisin ama sürekli ayni sistemi devam ettirecek kadro derinligi ve oyuncu profiline sahip degiliz. bunu da göz önünde bulundurmak gerekiyor. sistem ister istemez zorunlu olarak degisiyor. bugün yedek kulübemizde yer alan oyuncularla ne kontra atak yapilir, ne top tutulur.
jakobs ve sara'nin üstün gayreti olmasa bitmistik bugün. göztepe hirpaladi.
Ekli dosyayı görüntüle 273705
Fark 11 puan olunca umutlari bitmek uzere, bir macta hata yaptiklari an bitecek onlar icin lig.