⚽ SL 24/25 H:25 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 24 Şubat

Okan buruk hocamin derbi planlari hep tutmustur simdi mantiken bakarsak

Kazanmak zorunda olan rakibimiz var
Morunhio olmasa kesin kazanmaya gelirler derdim ama bence morunhio kaybetmemeye oynayacak

Bizde once kaybetmemek isteyecegiz
Skorlu bir mac beklemiyorum

1-0 2-1 1-1 gibi bir skor bekliyorum

Dörtlü sistem ile başlarız son maçtaki reaksiyondan sonra diye dşünüyorum.

Üçlüye skora göre dönmek düşünülebilir.

Ama maça başlayacak 11:

---------------------------Muslera-----------------------

-Frankowski------Sanchez-------Bardakçı---------Eren-

-------------------Torreira--------Lemina----------------

--------Barış---------------Sara------------Sallai(Yunus)-

--------------------------Osimhen------------------------

şeklinde olur. En idealinde Jakobs + Yunus olmalı ama iki sakatlıktan yeni çıkan oyuncu 11 oynamayamaz diye düşünüyorum.

Yedekler:

Günay
Jelert
Kaan
Cuesta
Metehan
Berkan
Demirbay
Yusuf
Mertens
Sallai (Yunus)
Kutucu

*Sallai 11 olursa sağ kanatta oynar Barış sola geçer.

Yunus 11 olursa Barış sağda Yunus klasik solda oynar.

-

Baştaki zat sebebiyle şampiyonluğu kaybetmemizin fitilinin ateşleneceği maç.

En az 1 gol yeriz 2 gol atmak lazım min haliyle, beraberlik kafası ile çıkarsak kaybetme ihtimaliniz yüksek. Yenmeye oynamaliyiz yenmeliyiz de

Dursun iyi konuşmuş kadikoydeki macta dostluğun d'si yok bizim stada gelince havayı yumuşatma çabaları

Son 8-9 senede iki takim arasinda oynanan maclarda deplasman takiminin üstünlügü cok net göze carpiyor

Hem biz hem onlar icerde agir sacmaladik son dönemlerde

Hem bizim hem onlarin ic sahada bu süre zarfinda 1‘er galibiyeti var, ikisi de gazozuna oynanan maclardi ve lig bitmisti (bizim sampiyonlugu garantiledikten sonra 3-0‘lik mac ve 13. bitirdigimiz sezonda bizi 2-0 yendikleri mac)

Gecen sene yenilmesek sampiyonlugu ilan ediyorduk ve yenildik. Bu kez yine kazanirsak ligi koparacagiz.

fb iyi top oynamasa da Mourinho bir sekilde takimi oturttu, kompakt ve efektif bir oyunlari var. Bulduklarini atiyorlar. Ilk yaridaki mactan cok daha iyi durumdalar bence.

Üstelik onlar hafta ici Anderlecht macinda rotasyon yapacak biz ise full kadroyla turu kovalayip yipranacagiz

Bu sartlarda beraberligi kesinlikle kabul ederim. Icerde tekrar yenilmek büyük felaket olur ve sampiyonluk gider.

Ideal kadro bana göre söyle:

Muslera
Franky Sanchez Abdul Eren
Torreira Lemina
Baris Sara Sallai
Osimhen

Mertens‘le falan baslarsak dayak yeriz. Carpisacak adam lazim, Lemina ve Sallai kesin oynamalilar. Yunus hazirsa duruma göre ikinci yari girer.

Başlığa girince bile beni şimdiden heyacan basıyor yav.

fenerliler gaza gelmiş, fark atarız filan diyorlar teknik heyette inş bu kafadadır. derbi işlerinde havaya giren taraf mağlup oluyor.
1739885047721.webp

Fenerle son hafta oynamaktan bıkmıştım bizim sahada şampiyonluk yaşamak için her türlü dalavereyi yapmışlardı en azından şu haftalarda oynamak en güzeli oluyor daha az stresli oluruz.

Her türlü eziyet yapılmalı ısıtıcılar devre dışı bırakılmalı olabildiğince hoparlör takviyesi yapılmalı hatta daha stada giriş turnikelerine bile hoparlörleri koyup son ses marşları dinletmek lazım.

hoparlör neyse de bilet bekleme yerine demir kafes yapmak maliyetli olur. sene de bir defa kullanacağımız bir kafes yapma fikri benim aklıma yatmadı.

Geri
Üst Alt