⚽ SL 24/25 H:25 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 24 Şubat

Malum takımın ilk yarıya göre avantajları:

-szymanski ve fred diri durumda.
-skriniar baya toparladı savunma hattını
- mourinho sonuç odaklı futbolu oturtmuş görünüyor
- nesyri çok formda ( özellikle koşullarına dikkat)

dzeko hücumdaki beyinleri. geriye gelip indirdiği, dağıttığı, sakladığı toplar ve aldığı fauller ile takımın hücumdaki organizatörü ve baskıdan çıkmak için kullandıkları soluk borusu. normal şartlarda dzeko'ya nefes aldırmamak lazım.

kostic baya etkin bir hücum silahına dönüştü. fiziksel olarak diri görüntüsü var. bindirip ortalamayı seviyor. karşılayacak oyuncu tamamen orta açacakmis şeklinde kostic'e yaklaşmalı zira önünde olsan da bir şekilde orta açabiliyor enteresan bir tekniği var.

Macera aramadan dümdüz 4-2-3-1 ile çıkalım.
baştan ofsayt fredin bugünkü hali içler acısıydı

Korner dönüşü goller bile korner sayılır. Direkt gol olmasının bir önemi yok. Oyunu korner sayesinde oraya yığıyorsun sonuçta
Evet orasi öyle. Ama demek istedigim bu konuda dahada iyi olabiliriz. Mertensin attiklari hep rakipe gidiyor sara iyi kullaniyor diyoruz oda kaleciye atiyor hep.

bu maç özelinde değil de son haftalara göre konuştum esasen. fred o sezon başındaki leş görüntüsünü attı. bu maçı tur cepte derbi var diye çok sallamamis da olabilir.
ilk maça göre yorumlarsan o zaman dribling yapacak maximin tarzı hızlı adamları da yok 11 de oynatmıcaklar onu da eklemen lazım. Bu da bizim şansımıza. Kalelerinde musleranın son düşüşü kadar kötü bir kovaları var. Stoperde devşirmeler oynuyor vs vs

Muslera'yı kesinlikle oynatmamalı. Günay'ın bu performansından sonra Muslera kaleye ilk gelen şutu yine yumurtlarsa homurtu falan derken darmadağın oluruz

Evet orasi öyle. Ama demek istedigim bu konuda dahada iyi olabiliriz. Mertensin attiklari hep rakipe gidiyor sara iyi kullaniyor diyoruz oda kaleciye atiyor hep.
Usta baya atıyoruz kornerden. Daha ne kadar iyi olunur bilmiyorum. Ft dönemi koca 2 sezonda 4 tane atıyorduk

Kalede Günay olması gerek, olacak mı peki? Hayır.
Lemina-Sara-Lucas üçlüsü oynaması gerek, kesin böyle çıkarız diyebiliyor muyuz? Hayır.

Okan Buruk maalesef tedirgin ediyor seçimleriyle ve davranışlarıyla.

ilk maça göre yorumlarsan o zaman dribling yapacak maximin tarzı hızlı adamları da yok 11 de oynatmıcaklar onu da eklemen lazım. Bu da bizim şansımıza. Kalelerinde musleranın son düşüşü kadar kötü bir kovaları var. Stoperde devşirmeler oynuyor vs vs
maxim şaklabanın teki abi. hoş bizde de sağ bek yokken epey problem çıkarıyordu. oyuncuların devşirme olmasından öte tam mourinho stili sonuc odaklı oyunu oturttular. 1-2 gol bulup geride pek pozisyon vermiyorlar uyuta uyuta maçı bitiriyorlar

Muslera'yı kesinlikle oynatmamalı. Günay'ın bu performansından sonra Muslera kaleye ilk gelen şutu yine yumurtlarsa homurtu falan derken darmadağın oluruz

Usta baya atıyoruz kornerden. Daha ne kadar iyi olunur bilmiyorum. Ft dönemi koca 2 sezonda 4 tane atıyorduk
FT döneminden zaten iyiz o konuda ve evet son maclar atmisiz antep macini unutmustum. Ama bazende cok bosa gidiyor bunca korner. Ben bunu diyorum cok daha efektiv kullanabiliriz bunu.

FT döneminden zaten iyiz o konuda ve evet son maclar atmisiz antep macini unutmustum. Ama bazende cok bosa gidiyor bunca korner. Ben bunu diyorum cok daha efektiv kullanabiliriz bunu.
Screenshot_20250221_023015_Samsung Internet.webp

Duran topta lideriz asıl akan oyunu düzeltmemiz lazım. Kerem sonrası kontra atak golümüz de düştü

Az maçının başında bile korner kullanırken su şişesi yağdırıyordu taraftar rakibin üstüne..Okan ve yönetim sağolsun taraftar öyle demoralize olmuş halde ki ilk golü yersek muhtemelen maç tatil edilir veya hükmen mağlup sayılırız.

Takım form olarak gerçekten dipte, nasıl olacak bende bilmiyorum, bu kadar pahalı kadro kurup bunu bu hale getirebilmek de ayrıca bir hüner gerektiriyor. Okan hocama hiç ama hiç güvenmiyorum. . Günay kalede olmalı, lemina mutlaka 11 de başlamalı Mertens kesinlikle yedek bile olmasın o kadar bitik vaziyette.

Valla kiev maci dahil, her kotu oyunda skordan bagimsiz sonraki maca sinir stress yuklendi.

Taraftar olarak hep reaksiyon gosterecek takim dedik- olmadi, kademe kademe oyunumuz dustu.AVL maclari bunu en guzel kanitlayan istatistik bence. Takim icinde de problemler oldugu gayet net belli oluyor. Oyuncular ya hocadan memnun degil, ya hoca onlara hakim degil.

Sezon olarak bakinca icardi sakatlandigindan beri yerlerde takim avrupa maclarinda. Ligde de ucu ucuna mac aliyoruz 3 aydir.

Fener beni tedirgin etmiyor ama bizim takim ve okan hoca daha cok strese sokuyor. Kafasinda da " feneri yeneyim rahatlasin herkes" formulu var hocanin eminim. Her mac kriz ortami icin gerekenler birikti bakalim ne olacak.

Geri
Üst Alt